BioBites lijnzaad crackers (zeewier) – Mijn ervaring

De crackers kreeg ik n.a.v. het Strala Yoga Kids Event waar Merel over schreef, om te proberen. Hoe smaken deze zeewier lijnzaad crackers van Biobites? Ik was heel benieuwd, omdat dit soort superfood producten best hot and happening is in de wereld van fitmoms en ik het nooit heb geprobeerd.

img_20161122_125510

Inhoud

De crackers (60 gram samen) zaten netjes en mooi verpakt met een duidelijke beschrijving. Zo zijn ze 100% biologisch, glutenvrij , lactose- en gistvrij, volledig vegan, zijn er geen E-nummers, kleur- of smaakstoffen aan toegevoegd en worden ze bereid volgens het raw food principe (om zoveel mogelijk goede stoffen te behouden). Check hier, op de duidelijke site van Biobites, wat de ingrediënten zijn en de voedingswaarde.

img_20161122_130029

Geur

Of ze er lekker uitzien verschillen de meningen, maar één ding weet ik wel: ze ruiken verrassend lekker zodra je ze uit de verpakking haalt. De zongedroogde tomaatjes rook ik als eerste (lekker!). Ook ben ik weg van zeewier (dol op sushi, zeewiersoep en zeewiersalade), dus was ik blij dat ik deze smaak heb ontvangen. Met kokos zou je mij bijvoorbeeld niet blij kunnen maken.

Smaak

Marc (vier jaar) en ik hebben er allebei één gegeten en we vonden ze allebei echt heel erg lekker! We vonden beleg niet eens nodig, want ze zijn al lekker van zichzelf. Je zou ze makkelijk als crackers, toastje, (koekje?) of tussendoortje kunnen eten of lekker voor bij de lunch zoals wij deden. Een veelzijdige versnapering dus. Of ik ook echt zeewier proefde kon ik moeilijk zeggen, maar het zou er volgens de beschrijving wel in moeten zitten. Ze zijn in ieder geval zoutig van smaak.

Wat vind ik van de Biobites lijnzaad crackers?

Een hele lekkere, voedzame cracker. Jammer dat er niet veel meer verkooppunten zijn, maar misschien komt dat nog wel. Dan zou ik ze zeker af en toe voor de afwisseling in huis halen.

Klik hier voor de winkels en webshops die Biobites producten verkopen.

3 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Merel schreef:

    Ben toch wel erg benieuwd door je enthousiasme. Ga ze binnenkort proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *