Gepikt van Pinterest: uitnodiging met de olifant

Marc wordt vijf jaar en viert al bijna zijn allereerst kinderfeestje! Met positieve knutselzin keek ik op Pinterest voor een leuk idee om zelf uitnodigingen te maken. Het scheelt me een loopje naar de winkel met een ziek kind en ik ben toch aardig full in stock qua knutselspullen, dus here we go:

Gepikt van Pinterest: ´Balloon Elephent Cards´.

Benodigdheden:

  • Hobbylijm (AH)
  • Ballonnen
  • Gekleurd papier voor de oren
  • Gekleurd karton voor de kaart (Hema)
  • Wiebeloogjes (Hema)

Uitnodiging met olifant voor kinderfeestje - Gepikt van Pinterest - Kijk, mama!

Instructies:

Gekleurd karton had ik in A4-formaat waardoor ik die doormidden kon knippen en staande kaarten heb gemaakt. Gekleurd papier had ik even doormidden gevouwen zodat je met het knippen twee gelijke oren krijgt. De letters tekende ik eerst met potlood en daarna met een penseeltje. (Had beter gekund, zegt de Pinterest Perfect troela in mij.) Maar zonder letters zijn de kaarten ook al leuk!

De oogjes plak je op de ballon, de ballon plak je op de oren en dit alles plek je op de kaart. Goed laten drogen! De hobbylijm van de AH plakte goed op de verschillende materialen na het drogen.

Leuk en makkelijk om te maken èn te krijgen toch?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *