Ik gebruikte weer eens mijn racistische beddengoed.

on

Iedere keer als ik dit beddengoed weer op bed gooi, hangt er een heel klein smileyfaceje in mijn hoofd met een afkeurende blik: ga je weer dat racistische beddengoed gebruiken?

Ik kocht het NOT WHITE ENOUGH beddengoed bij Wehkamp.nl voor een leuke prijs (inmiddels uitverkocht) in de tijd dat wit helemaal de trend was/is. En ik vond het dus wel een leuk grapje, ‘not white enough’. Kon ik eindelijk het roze beddengoed (rode trui in de was) weg doen en hadden we weer een extra set. Vanaf dag 1 maakte de man des huizes echter meteen de grap waarom ik racistisch beddengoed had gekocht…

Ken je dat? Van die uitspraken over je mooie nieuwe aanwinst die dan altijd blijven beklijven en een negatieve nasmaak geven de rest van de tijd dat je het nog gebruikt? Zoals dat horizontaal gestreepte boevenpak van vroeger of die hoerenlaarzen op de middelbare school? Heel irritant.

Toch gebruik ik de set nog steeds. Ik vind het kopen van nieuw beddengoed als het niet nodig is echt verspild geld. Twee sets zijn prima om uit te kunnen wassen. Hooguit ergens nog één oude set voor logés of de campingleven.

Deze set vind ik helaas niet zo prettig vanwege het feit dat het dekbed steeds uit de opening schuift. Er zit wel een instopstrook aan, maar zonder dichte hoeken. Dus na een aantal dagen zit je met een ongevuld stuk flubber om je nek, omdat alles naar beneden zakt.

NOT WHITE ENOUGH beddengoed - Kijk, mama!
Sorry, strijken doe ik niet.

Ben je benieuwd naar dit beddengoed? Hier is het racistische beddengoed nog te koop voor niet zo’n hoge prijs als bij bol.com.

PS: De ridderhelm en kruisboogpijl naast het bed hebben trouwens níks met bepaalde fetishes te maken…

One Comment Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *