Oersterke voertuigen van Viking Toys voor één- tot vierjarigen – onze ervaring

on

Afgelopen week ontving ik weer eens een heel leuk pakketje. Het trok de aandacht van mijn zoontje en hij begon er meteen mee te spelen zodra hij erbij kon komen. Het is een pakketje met leuke autootjes en vliegtuigjes van Viking Toys en ik vond het de moeite waard om een review te schrijven. 

De verpakking

Het speelgoed kwam mee in een hoge, grijze papieren tas met een classy look. Er stond gstar.com op en had een verkreukelde uitstraling.

Aantrekkingskracht door kleur

De tas zat vol gekleurde voertuigen. De voertuigen (auto’s, vliegtuigjes, tractors en aanhangers) zijn in de vrolijke, basic tinten rood, blauw, groen, wit en geel. Een klein beetje old school wel.

Hoge kwaliteit uit Zweden

Het speelgoed is van sterk materiaal gemaakt. Dat is meteen te zien. Viking Toys bewijst zijn naam dus wel, los van het feit dat het uit Zweden komt. Duizenden kinderhandjes hebben dit speelgoed al door de vingers gehad en toch zijn de voertuigjes nog helemaal intact. Daarmee voldoet dit speelgoed aan hoge kwaliteitseisen wat mij betreft.

Makkelijk schoon te maken

Omdat er vele kinderhandjes mee spelen heb ik het speelgoed in een jaarlijks sopje gedaan. Heel eenvoudig in een kussensloop van mijn racistische beddengoed . Zo kan het speelgoed weer een heel jaar vooruit.

Een bijkomend voordeel is dat de kinderen direct aan hun weerstand bouwen zodra ze hiermee spelen. En dat op natuurlijke wijze.

Viking Toys - Kijk, mama!

Goed voor de ontwikkeling

Dit speelgoed stimuleert de fantasie, het maken van bijbehorende klanken en de fijne motoriek tijdens het spel. Bovendien is de vormgeving en het materiaal van de voertuigjes ook veilig. Helemaal verantwoord speelgoed dus.

Waar zijn Viking Toys te vinden?

Het speelgoed is verkrijgbaar aan het einde van het schooljaar, wanneer de juffen weer lopen te venten met zakken speelgoed dat gewassen moet worden. Of google anders even op Viking Toys.

 

3 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Marije schreef:

  Heerlijk logje. Zo herkenbaar ook

  1. Ramona schreef:

   Dank je! 🙂

 2. Vlijtig Liesje schreef:

  Prima speelgoed dit! Zeker als je het goed kunt schoonmaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *