Aankondiging: de Mama Challenge 2017

Mama Challenge 2017

Vorig jaar heb ik veel lol gehad met het meedoen aan de Mama Challenge 2016. Met andere mamabloggers schreef ik in de zomerperiode stukjes met zomerse onderwerpen vol leuke activiteiten met de kinderen. Moeders komen soms zelfs even uit hun comfortzone en kinderen zijn kinderen niet als ze het plan her en der net even anders uit laten pakken dan moeder (of vader) gedacht had.

Groepsfoto kabouterpad - Kijk, mama!

Onderwerpen voor de Mama Challenge 2017

Dit jaar heeft Merel het initiatief genomen de Mama Challenge opnieuw op te trommelen met nieuwe onderwerpen. Ook dit jaar zal ik een poging wagen zoveel mogelijk mee te schrijven en te genieten tijdens het lezen van andere blogs en hun stuntende schrijfsters. De onderwerpen zijn:

Zodra ik een artikel klaar heb zal ik hiernaar linken.

Mama Challange 2016 Maisdoolhof

Deelnemende bloggers

Zodra ik leuke blogs heb gelezen met hetzelfde onderwerp, dan verwijs ik hiernaar onder mijn artikel. Maar wil je weten wie er allemaal nog meer aan mee doen? Bekijk dan de deelnemerslijst hieronder:

9 Comments Voeg uw reactie toe

  1. Marije schreef:

    Wat leuk! Ik heb er nog over gedacht om mee te doen, maar wil het net even wat rustiger aan doen de komende maanden. Zo kom ik uit mijn comfortzone haha! Geniet ervan en ik verheug me er op om alles te lezen. Succes 🙂

    1. Ramona schreef:

      Haha, begrijp ik! Ik weet ook niet of ik alles red, maar ik vond het zonde om dit te laten schieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *