Mijn telefoon, mijn leven – Met winactie!

7 jaar geleden werden we nog raar aangekeken als we zeiden dat we graag Wifi op de camping wilde tijdens onze vakantie. Tegenwoordig is het al heel normaal. Sinds een aantal jaren heb ik ook een internetbundel, waar ik ontzettend veel profijt van heb (en de kinderen ook, want Pokémon Go). Hoe zou het zijn geweest als ik nu nog zonder internet op mijn smartphone zou gaan kamperen?

Pokémon Go met je telefoon - https://www.hoesjes-outlet.nl/iphone/apple-iphone-7-hoesjes
Een kek telefoonhoesje voor Pokémon Go!

Alles in mijn telefoon

Als ik op vakantie zou gaan zonder internet zou ik me de eerste weken echt vervelen. Ook zou ik me irriteren aan het feit dat ik niks meer kan opzoeken naast hetgeen wat ik aan het doen ben. Boeken lezen klinkt leuk als alternatief, maar uit ervaring weet ik dat ik iedere paar minuten van mijn bladzijde moet opkijken (want ‘Mama, hij pest mij!’ of ‘Mama, kom eens!’, etc.).

Mijn telefoon biedt mij gemak en vermaak; want hoeveel kilometer heb ik daadwerkelijk op een berg in Frankrijk gelopen tijdens een avondrun? En hoe kan ik dan het beste lopen als ik 1,6 kilometer extra wil? Waar kun je beter zonder kinderwagen lopen dan met? En als ik verliefd word op eucalyptusbomen in Australië, kan ik die dan ook in mijn eigen tuin laten groeien? En ben je wel echt goedkoper uit om Salomons te kopen in een outdoorwinkel in Polen?

Sporten met je smartphone in telefoonhoesje voor hardlopen - Kijk, mama!

Ik zou bang zijn ineens niet te kunnen pinnen bij de kassa. En op een dag loop ik met een rijtje doorweekte, jankende kinderen achter mij te dwalen door de stortregen in één of ander kabouterbos.

Telefoonhoesje met bankpas - www.hoesjes-outlet.nl

Ontwenningsverschijnselen

Als het écht moet zou ik wel wat te doen meenemen, maar de afwisseling met het internet zou ik wel enorm missen. Ik word dan vast ook een heel sagerijnig mens. En tegen de tijd dat ik weer wen aan het meenemen van lokale reclamekrantjes vol spellingsfouten bij de supermarkt, is de vakantie al lang en breed voorbij.

Win een telefoonhoesje of meer!

Zijn jullie ook verslaafd aan je telefoon? En zorg je er wel goed voor? Heb je bijvoorbeeld ook een screenprotector in geval van klussen/tuinieren/stenen in je tas (zoals mij, want kinderen) en een beschermhoes tegen vallen en stoten (want valt altijd)?

Telefoonhoesje legerprint - Kijk, mama! Telefoonhoesje iphone7 - Kijk, mama!

Ik kan één jullie blij maken, omdat ik van hoesjes-outlet.nl 35 euro gratis shoptegoed mag weggeven! Kijk even op hun site voor alle keus die ze hebben, vooral hun vernieuwde assortiment voor de iPhone 7 is uitgebreid met mooie, maar ook functionele hoezen. Ben ik trouwens de laatste op aarde die nog nooit van een ringhouder gehoord had, wat toch rete handig lijkt?

Wil je meedoen met deze winactie van hoesjes-outlet.nl? Laat dan even een berichtje achter. Deze winactie sluit ik op zondag 20 augustus. Succes!

Deze winactie is inmiddels gesloten en gewonnen door Kimberly van Beebsandmoms.nl

16 Comments Voeg uw reactie toe

 1. Marjolein schreef:

  Voor de verandering doe ik eens mee met deze winactie! En , ik bestel mijn telefoonhoesje via aliexpress, stukken goedkoper als hier en ze hebben hele leuke!! Of ik er heel voorzichtig mee ben, ik denk dat dat best moeilijk is met iets dat je nog vaker gebruikt dan je toilet. Wel gebruik ik hem totdat die echt niks meer doet of supertraag is. En ik heb ook geen uitgebreide en geen internet (al die wifi over tegenwoordig) en gezien ik al maanden geen laptop meer heb is mijn telefoon momenteel echt mijn enige contactunit

 2. Grete Karina schreef:

  Met die 35 euro gratis shoptegoed kan bij hoesjes-outlet.nl vast een heel mooi nieuw hoesje voor mijn mobieltje uitzoeken!
  Dat zou leuk zijn, dus ik loot graag mee.

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Ik doe graag mee, want een leuk hoesje doet wonderen voor een smartphone vind ik : ) Het is net een mini makeover.

 4. Lisanne schreef:

  Oeh een extra telefoon hoesje is mooi meegenomen. Je kent ze wel zo een waar ook je pinpas past zodat je niet meer bij de kassa staat zonder geld.

 5. Esther Siep schreef:

  Ja! Ik ben nog op zoek naar een hoesje voor mijn nieuwe telefoon maar het is er nog niet van gekomen, iets met kinderen dus dit zou leuk zijn!

 6. Lisa postma schreef:

  Wauw, te gek! Heb net een IPhone 7, dus nog geen hoesjes.
  Heb even gekeken op de site, staan echt mega leuke bij 🙂
  Groetjes Lisa

 7. Merel schreef:

  Leuk! Ik doe mee Mn hoesje is ineens kapot aan het gaan aan de bovenkant.

 8. Kimberly schreef:

  Ik waag ook gewoon een kansje voor m’n Samsung S7. Nooit genoeg hoesjes toch?

 9. Aarti schreef:

  Yes! Ik doe graag mee! Een mooi hoesje zodat mijn nieuwe telefoon eindelijk eens niet sneuvelt in de handen van de peuter 🙂

 10. Kim schreef:

  Nou Ramona super leuk!!
  Ik doe graag mee
  Een nieuw mooi hoesje of een screenprotector (heb ik niet ) is altijd tof!

 11. Inge schreef:

  Oké, dan waag ik ook een poging! Ik ben namelijk nogal een burgertrut en hoop met een
  uberhip hoesje een beetje toffer over te komen 😉

 12. Benjamin Kroes schreef:

  Hoi, superleuke winactie! Ik was al een tijdje opzoek naar een telefoonhoesje omdat mijn telefoonhoesje ( die ik nu heb) helemaal kapot is….. En omdat ik een tiener ben heb ik weer eens niet genoeg geld voor een nieuw telefoonhoesje, als ik deze prijs win zou mij dat enorm blij maken! Mensen die meedoen ,veel succes!! Gr Benjamin Kroes

 13. Peter Varga schreef:

  Met 35 euro shoptegoed kan ik vast een heel mooi nieuw hoesje kopen voor mijn mobiel.

 14. Mandy schreef:

  Oef nog net op de valreep! Mijn nieuwe website is in de maak en ik ga een nieuwe telefoon kopen; daar hoort ook een nieuw hoesje bij natuurlijk! New wine asks for new wineskins!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *