Chillen doen wij hier zo:

Tropilex bood me aan een blog te schrijven over een product die ik mocht kiezen. En aangezien we met veel plezier al een x-aantal hangmatten e.d. gebruiken was ik niet geheel ongeïnteresseerd. Ik ging voor de naturelkleurige katoenen hangstoel, omdat ik het daar al eens over heb gehad met Marcel. Inmiddels hebben we de hangstoel gebruikt en kan ik er wat meer over kwijt. Het leek me sowieso leuk om al onze beste hangplekken op een rijtje te zetten. Gewoon omdat ik naast de hectiek van het dagelijks leven ook enorm kan genieten van wat luie momenten, of de kinderen die het zichzelf lekker comfortabel maken.

Chillen doen we hier dus zo:

Lamzac

De Lamzac gebruik ik veel te weinig, maar ik vind deze ideaal. Waarom? Je kunt hem makkelijk oprollen en in je rugtas meenemen. Het is lichtgewicht. Ideaal voor bijvoorbeeld kamperen, festivals, etc. Het is even oefenen voordat je er voldoende lucht in krijgt maar als je er nog niet zo goed in bent, maar wel goed doorrolt voordat je het gat sluit, zit er al gauw genoeg lucht in om lekker te liggen. Bekijk anders ook mijn oude blog over onze Lamzac.

Lekker liggen op een luchtzak: Lamzac (the original)

De neppert van de Action hebben we ook, maar deze stof is net wat aan de dunne en gladde kant, ligt net wat minder lekker en is minder stabiel. Voor de prijs is het prima hoor, maar ik pak toch liever de Lamzac. Lamzac is trouwens van Fatboy.

Air Lounger Action ramona.vandenarend.nl

Hangmat

Een hangmat doe je zonder stokken. Dat heb ik van Marcel geleerd, maar dat is ook echt waar. Je klettert er dan niet zo gemakkelijk vanaf. Schuin lig je precies horizontaal (probeer maar eens). Maar je kunt ook de voeten omhoog doen, of jezelf van de buitenwereld verstoppen als in een coconnetje, wat jij wil. Wij kochten onze eerste (en fijnste) hangmat bij dehangmat.nl.

Hangmat voor de kinderen

Katoen ligt het lekkerst, maar de goedkope met gladde stof van Decathlon ligt ook niet verkeerd. Ik prefereer katoen omdat het zachter aanvoelt, geen geluid maakt en niet zo schuift. Ik zou ooit nog eens willen kamperen met alleen hangmatten.

Fatboy

De zitzak werd rond 2002 al erg populair maar je kunt ze nog steeds nieuw kopen in een aantal varianten. Wij vonden er één via marktplaats en liggen er nu voornamelijk mee voor de open haard. Op een mooie dag gooi ik hem op het gras en kan ik er heerlijk op tukken. Bij slaapfeestjes slaapt één van de kinderen erop. Nog steeds een aanrader, deze vervormbare zak.

Fatboy ramona.vandenarend.nl

Hangstoel

De hangstoel van Tropilex is van hetzelfde materiaal als onze beste katoenen hangmat. Superleuke toevoeging aan onze collectie! Ik heb er samen met Ian in gezeten en geschommeld. Duidelijk goede kwaliteit, stevige stof, ademend en bovendien ziet het er ook mooi uit. Hij zou zo binnen kunnen hangen. Ian is er uiteindelijk in slaap gevallen.

Hangstoel ramona.vandenarend.nl Hangstoel in de tuin ramona.vandenarend.nl

Verder is de trampoline ook een fijne hangplek…, en onze mandschommel, etc… Allemaal ideaal voor kinderen (en als het lukt een beetje voor jezelf)!

Mandschommel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.