Bedank De Blogger Tag – Saskia van Twinkelbella.nl

Het is weer tijd om een blogger te bedanken! Dit keer staat Saskia in de spotlights en niet zonder reden. Een blogger bedanken doe ik met deze Bedank-De-Blogger Tag en als je dit voor het eerst leest, kun je hier teruglezen waarom ik dit in het leven heb geroepen. De vragen luiden:

 1. Welke blogger wil ik graag bedanken?
 2. Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?
 3. Op welke manier ging dat?
 4. Wat heeft het mij opgeleverd?
 5. Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?
 6. Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?
 7. Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Welke blogger wil ik graag bedanken?

Saskia van Twinkelbella.nl. Zij heeft een mooi, professioneel uitstralende blog met leuke artikelen die je aan het denken zetten. Luchtige artikelen die lekker weglezen, maar ook serieuze onderwerpen die makkelijk leesbaar uitgelicht worden.  Over beauty, maar ook over ouderschap en nog veel meer. 
sas

Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?

Zij is de kickstart van mijn blog. Waarom? Hierom: ¨Je moet gewoon schrijven over dingen die je leuk vindt.¨ ¨Je moet gewoon beginnen.¨ ¨Je moet het gewoon proberen.¨ ¨Het komt vanzelf wel goed.¨ ¨Ze (volgers) vinden je vanzelf wel.¨ Niet dat ze dit allemaal achter elkaar als een Google Home zit voor te kauwen, maar na een gezellige middag in de theetuin een paar jaar geleden bleven deze zinnen met name in mijn hoofd hangen (wat bloggen betreft dan). En haar woorden hebben geholpen.

Op welke manier ging dat?

Een beautyblogger ben ik niet, maar haar blog is inspirerend genoeg geweest om ook te beginnen met schrijven over de kinderen. Fijn ook dat zij veel van hun gezin in het openbaar laat zien, waardoor ik me hier ook gemakkelijk bij voel. Iedere geplaatste blog en foto is een desalniettemin een bewuste keuze. Haar weekoverzicht vind ik vaak leuk om te bekijken waardoor ik dit heb overgenomen voor mijn eigen blog. Verder geeft ze me dus veel vertrouwen in real life 😉 : gewoon bij elkaar op de koffie of over de app. Een tijdje terug gingen we naar een indoor speeltuin met de kinderen: een gezellige chaos! We moeten gauw weer eens afspreken trouwens…

Wat heeft het mij opgeleverd?

Zij is de aanleiding voor het bedenken van een blognaam, hoe om te gaan met social media en waarover ik zou schrijven. Zij heeft mij gewoon het duwtje in de rug gegeven om te beginnen! Ik schrijf dit dankzij haar.

Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?

Zij is allereerst mijn collega (die we als team plots heel erg hebben moeten missen vanwege de ingrijpende  ziekte waarover ze schrijft), maar we hebben gelukkig nog af en toe contact met elkaar. Onze zoontjes kunnen ook goed spelen samen en hebben een tijdje samen op Muziek Op Schoot en judo gezeten. Bij vragen kan ik met haar heel laagdrempelig contact maken, bijvoorbeeld over de app of met een kop koffie. Wat ook wel een grappige band geeft is dat onze mannen beide een beetje van technische gadgets en outdoor gear houden (lees hier bijvoorbeeld over hun Sonos en haar blog apparatuur), maar beiden vaak andere keuzes maken wat producten betreft. Leuk om van elkaar te checken.

Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

Doorzettingsvermogen, openheid, nauwkeurigheid, enthousiasme. Maar ook haar makkelijk lezende teksten en mooie foto´s. En haar beauty natuurlijk, my god I´m jealous!

Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Dat ik het ontzettend dapper vind dat ze wil vertellen over haar ziekte, waar toch een taboe op lijkt te rusten. Dit kost haar wel veel moeite, maar helpt hier volgens mij heel veel vrouwen mee en laat de omgeving het ook beter begrijpen. Maar buiten dat is zij een lief, gezellig, open minded mens en een lieve, betrokken moeder.

Lees hier hoe ik Merel en Barbara heb bedankt met deze tag!

Published by

4 Replies to “Bedank De Blogger Tag – Saskia van Twinkelbella.nl

 1. Mooi! Ja ik denk dat Saskia’s kracht echt ligt in haar openheid. Ze komt op mij zo lief en gezellig over, het is alsof je bij haar op bezoek komt wanneer je haar blogs leest en vlogs bekijkt. Mooie vrouw om te zien inderdaad.
  Bijzonder dat en hoe ze je heeft geïnspireerd om te gaan bloggen.

 2. Ik vind haar ook echt heel leuk en volg haar blog graag, soms loop ik wat achter, maar dat haal ik wel weer in . Misschien mag ik haar nog eens in het echt ontmoeten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *