Barbara van Mama Met Een Blog - Kijk, mama!

Bedank De Blogger Tag – Barbara van Mama Met Een Blog

Sinds ik blog heb ik andere leuke bloggers leren kennen waar ik soms wat van opsteek. Meestal is het van mijn kant tot nu toe bij een kort ´Dank je!´ of ´Leuk!´ gebleven, maar ik vind dat ik ze daarmee te kort doe. Sommige bloggers zou ik graag willen bedanken voor wat ze voor me betekenen, op een persoonlijke manier. Daarom bedacht ik deze nieuwe Tag, althans, ik kon geen vergelijkbare reeds gebruikte Tag vinden. Welke vragen erbij horen lees je hieronder:

  1. Welke blogger wil ik graag bedanken?
  2. Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?
  3. Op welke manier ging dat?
  4. Wat heeft het mij opgeleverd?
  5. Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?
  6. Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?
  7. Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Omdat ik meerdere bloggers zou kunnen bedanken, ieder met zijn of haar eigen unieke en mooie eigenschappen, ga ik hier een rubriek van maken. Zo zet ik steeds een blogger even in het zonnetje en laat ik ze weten dat ik me door hun gesteund voel. Ken jij een blogger die je eigenlijk nog uitgebreid of voor iets specifieks had willen bedanken? Neem de Bedank De Blogger Tag gerust over en het is lief als je mijn blog (kijkmama.nl) erbij noemt.

1. Welke blogger wil ik graag bedanken?

Barbara van ´Mama met een Blog´
Barbara van mamameteenblog.nl - Kijk, mama!

2. Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?

Barbara heeft me als beginnend blogger erg gesteund. Dat wil zeggen, er ging mede door haar een wereld voor me open. Het begrip ´mamablogger´, de benodigde knoppen op een blog, professionaliteit, Facebookgroepjes, noem maar op.

3. Op welke manier ging dat?

Ze zei dat ik leuk kon schrijven en probeerde me een handje te helpen: ze retweette mijn posts, riep dat het onbegrijpelijk was waarom ik zo weinig Facebookvolgers had (zij gaf mijn allereerste Like!) en voegde me toe aan leuke clubjes. Bovendien inspireert zij mij om weer eens uitgebreid of in ieder geval lekkerder te gaan koken. Haar nuchtere en positieve kijk op het leven herken ik in mezelf en daarom vind ik het plezierig haar blogs te lezen.

4. Wat heeft het mij opgeleverd?

Het gevoel van een warme douche. De onzekerheid verdwijnt snel als je zulke leuke bloggers ontmoet op het web.

5. Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?

Vooral via Social Media vinden we elkaar. Ze is niet overheersend aanwezig in mijn ontvangen reacties, maar ik weet dat ze mijn blogs leest door middel van subtiele positieve feedback. Ook heeft ze mij eens getagd in de Shoppen voor Kids – Tag, wat ik een best eer vind. Ik probeer regelmatig haar blogs en activiteiten bij te houden en volgens mij is het gevoel wederzijds.

6. Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

Het moederschap, de positiviteit, lekker koken (ik wil nog steeds eens die heerlijke sardientjes gaan bereiden), het schrijven van herkenbare stukken, haar nuchtere kijk… Ze toont oprechte interesse en kwam bij mij als eerste meer als ´mens´ naar voren dan andere bloggers op het web.

7. Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Ik zie haar als een soort opperhoofd des mamabloggers die ik tot nu toe heb leren kennen. Ze heeft me vertrouwen gegeven als nieuwkomer en mezelf laten introduceren. Zij postte op dat moment niet heel vaak artikelen meer, terwijl ik net begon. Laatst zag ik iemand op Twitter die klaagde over oude archief posts in het algemeen, maar ik zie het als een stukje trots over hetgeen wat iemand allemaal al heeft geschreven en dat mag best weer even uit de oude doos gehaald worden. Zo ook bij deze blogger: haar posts zijn nog steeds leuk en herkenbaar om te lezen. Bovendien is ze weer vaker aan het publiceren, dus een dip mag best en is herkenbaar voor vele bloggers, om wat voor reden dan ook. Ik hoop dat ze nog lekker lang door gaat met bloggen en ik ben blij dat ze weer inspiratie heeft gevonden. Als ik vragen zou hebben, zou ik die volgens mij met een gerust hart aan haar kunnen stellen.

Volgende week plaats ik een bedankpost voor Merel van ´Lotus Writings´

Published by

15 Replies to “Bedank De Blogger Tag – Barbara van Mama Met Een Blog

  1. Zit ik even hier met rode konen en een vette glimlach op mijn gezicht hartstikke verlegen te wezen. Niemand die het ziet hoor, maar ik voel hem wel. Wat een lieve woorden. Beetje zoekend naar de juiste woorden om je te bedanken, wil ik je een dikke knuffel geven en wensen dat we niet zo ver weg woonden van elkaar, want dan kwam ik morgenochtend zeker met een taartje even koffie bij je drinken. Die calorieen droom ik er toch af en ren jij er weer af. Maar bovenal lekker kletsen over onze kids, tuinieren en onze blogs. Ik vind het echt supergaaf om te zien hoe jij groeit met je blog en toch je eigen leuke stijl weet te bewaren. Ik blijf je volgen! Bedankt voor je mooie compliment, en ik gloei nog even na 🙂

  2. Wat een superleuke tag, lief ook! En kan me helemaal vinden in je woorden over Barbara. Ik ga hem overnemen, lief, origineel en positief. Doet mij trouwens ook goed om te zien dat je groeit, je schrijft te leuk om onopgemerkt te blijven

  3. Leuke tag en super lief dat er iemand is die zo met je begaan is en je graag helpt. Toen ik net begon kreeg ik ook veel steun van een groepje mamabloggers. Scheelt echt zoveel! Misschien neem ik je tag wel over om hun te bedanken. Leuk idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *