De buit van Koningsdag 2016

Gelukkig heb ik inmiddels alweer twee warme koppen koffie op. Want wat was het koud op de vrijmarkt! Ik ben vast niet de enige die dat dacht. Terwijl de kinderen na hun wafel en chocomel alweer buiten op berenjacht zijn, schrijf ik alvast over onze nieuwe tweedehands gekochte troep aanwinsten.
Achtertuin
Hier vlakbij is een veldje waar een grote vrijmarkt gehouden wordt en daar lopen we eigenlijk ieder jaar even overheen. De springkussens stonden er nog niet eens, want we waren wat aan de vroege kant. Helemaal niet erg, want dan hoefde ik niet in de kou te verkleumen terwijl zij springen. We liepen maar gauw de kleedjes en kraampjes langs.
Auto’s vonden ze dit jaar niet echt wat. Skeelers zou Lukas waarschijnlijk te weinig gebruiken. Babyspeelgoed is ook niet nodig; ik zou niet weten waar ik het laten moet. Twee grote nerfguns voor 20 euro per stuk vond ik veel te gortig. Een zakje chips wilden ze niet eens. Wat zouden we doen? Ineens hadden we wat leuks gevonden en toevallig alle drie de broers tegelijkertijd bij hetzelfde kleedje: een verrekijker, een riddersbijl en een schild.
Koningsdag
Koningsdag
Koningsdag
3,50 Euro armer dit jaar.  Een mooi prijsje voor die leuke, kwalitatief best hele goede spulletjes. Dat is ook wel eens anders geweest voorgaande jaren 😉
 

4 reacties

  1. Brrr wat is het koud he vandaag!!
    Maar toch is het wel altijd even leuk om te kijken
    Mijn dochter heeft een hele leuke Barbie auto gekocht voor maar 50 cent en mijn zoontje een bliksem mcqueen auto ook maar 50 cent 🙂

  2. Pingback: Plog week 17 ’16 – Kijk, mama!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven