Bedank De Blogger Tag – Merel van Lotus Writings

Sinds ik blog heb ik andere leuke bloggers leren kennen waar ik soms wat van opsteek. Meestal is het van mijn kant tot nu toe bij een kort ´Dank je!´ of ´Leuk!´ gebleven, maar ik vind dat ik ze daarmee te kort doe. Sommige bloggers zou ik graag willen bedanken voor wat ze voor me betekenen, op een persoonlijke manier. Daarom bedacht ik deze Bedank de Blogger Tag. Welke vragen erbij horen lees je hieronder:

  1. Welke blogger wil ik graag bedanken?
  2. Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?
  3. Op welke manier ging dat?
  4. Wat heeft het mij opgeleverd?
  5. Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?
  6. Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?
  7. Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Omdat ik meerdere bloggers wil bedanken, ieder met zijn of haar eigen unieke en mooie eigenschappen, heb ik hier een reeks van gemaakt. Zo zet ik steeds een blogger even in het zonnetje en laat ik ze weten dat ik me door hun gesteund voel. Ken jij een blogger die je eigenlijk nog uitgebreid of voor iets specifieks had willen bedanken? Neem de Bedank De Blogger Tag gerust over en het is lief als je mijn blog (kijkmama.nl) erbij noemt.

1. Welke blogger wil ik graag bedanken?

Merel, schrijfster en oprichtster van Lotus Writings

2. Waar heeft hij/zij mij als blogger mee geholpen?

Merel heeft me door en door gesteund als beginnend, onzekere blogger en laat mij de wereld des bloggers zien door me te betrekken bij allerlei handige clubjes, net als Barbara (waarvoor ik hier de allereerste Bedank De Blogger Tag maakte).

3. Op welke manier ging dat?

Toen ik nog schreef voor 6 views per dag was zij altijd mijn vaste fan (en nog steeds). Mede door haar en wat anderen vond ik het leuk om te schrijven en ging ik door. Verder werd ik bedolven met positieve feedback, bleef ze herhalen dat ik wel goed kon schrijven en heeft ze zelfs haar vriend Ro laten vervelen met één van mijn posts. Maar ook door die keuring ben ik heen gekomen en dat alles bij elkaar maakt dat ik nog steeds door ga met bloggen. Ze heeft me ook geholpen aan contacten door me in het zonnetje te zetten met wat andere bloggers en regelmatig mijn blogs te benoemen in haar posts. Nadat ik in het zonnetje werd gezet door Merel heb ik mijn blog trouwens in privé kringen laten bekendmaken, dus ook een bepaalde grens verlegd.

4. Wat heeft het mij opgeleverd?

De onzekerheid heeft plaats gemaakt voor plezier. Haar comments geven me een lach op mijn gezicht en als moeder is het heerlijk te zien dat mijn nuchtere blik herkent wordt door haar. Natuurlijk zie ik ook dat ik vaak bezoekers krijg via haar site, praktisch gezien. Verder heeft ze me toegevoegd aan handige Facebookgroepen, wisselt weetjes uit en inspireert ze mij.

5. Hoe zou ik mijn relatie met deze blogger kunnen omschrijven?

We lezen elkaar blogs en volgen elkaar via social media. Toch vind ik de comments bij elkaar op de blog het leukst. Ik vermoed dat ze in Real Life ook een geweldig mens is.

6. Wat zijn in mijn ogen zijn of haar sterke kanten?

Haar doorzettingsvermogen, haar groei, interesse en medeleven in een ander, haar schrijfstijl (echt jaloersmakend) met humor en bovendien de mooie woorden die ze gebruikt. Maar natuurlijk ook het moederschap; volgens mij probeert ze, ondanks haar drukke bestaan met de blog, haar tijd met veel liefde voor haar gezin en familie door te brengen. Ze wist zelfs een mega grote surprise party te organiseren voor haar 10-jarige dochter June. Petje af.

7. Wat wil ik er verder nog over kwijt?

Ik zie ineens dat ik nog een Geluksmomenten Tag zou invullen voor haar (komt eraan Merel!) en ik neem mijn woorden terug dat ik tijdens het bloggen meestal niet snack. Merel, ik wens heel veel succes met de groei van je blog. Volgens mij doe je het hartstikke goed en zul je je doel wel bereiken!

Volgende keer plaats ik een bedankpost voor Saskia van ´Twinkelbella.nl´

6 reacties

  1. Jeetje, wat ontzettend lief! Ik snap de reactie van Barbara vorige week nu nog meer 🙂 Enorm bedankt voor je lieve woorden en alle mooie complimenten.
    Grappig dat je ook snackt haha! En dat je iets aan me hebt. Mooi dat je blog nu ook in privékringen bekend is. Echt, ik zeg het nog maar eens: je schrijft leuk en grappig, dat mag het grote publiek ook weten! Dikke knuffel vanaf hier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven