Aap krijgt een naam

Ik vond weer wat leuke werkjes van de kinderen afgelopen week en het leek me wel leuk ze weer even vast te leggen. Onder andere kreeg de knuffelaap van Lukas na zeven jaar ineens een naam en werd er in onze tuin een hele kunstige ‘vuurstok’ gemaakt. Zonde om te vergeten toch?
Zo kwam ik een paar dagen terug dus ook ineens dit tegen in de slaapkamer van de jongens toen ik met een stapel gevouwen was hun kamer binnenliep. Het was hoog opgehangen op een kale witte muur met plakband en eigenlijk vond ik het wel wat hebben. Lekker laten hangen dus!
 Dit moet van Lukas geweest zijn en dat bleek later ook zo te zijn.
Verder had Lukas zijn knuffels naambandjes gegeven. In de verte had ik dat wel gehoord, maar toen ik de bedden ging verschonen moest ik toch wel lachen om deze familie:

Verder had ook Marc niet stil gezeten en moet ik zijn bouwwerkjes altijd en eeuwig bewaren. Nu de zon scheen kwam er ook wel extra mooi licht doorheen, wat Marc natuurlijk helemaal mooi vond:

Ook Julian had iets gemaakt wat ik toch wel heel kunstig vond: een vuurstok.

Gemaakt van helder rode blaadjes en een tak uit de tuin. En meters plakband.
Het had wel wat weg van een indanenwapen of iets dergelijks. Een beetje warrior-achtig, met dat patroon.
Maar bij deze hoef ik me dus totaal niet schuldig te voelen als ik ze zomaar laat verdwijnen, alhoewel ik het meeste toch wel laat voor wat het is. Als hun schoolvriendjes de boel niet slopen doen zij het anders vaak zelf wel 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven