Kringloopgeluk #1

Ik ben weer eens spontaan naar de kringloop geweest. En maar goed ook, want ik kwam er nadien achter dat ik toevallig nog wat zooi achterin de auto had liggen waar ik al drie weken mee rondreed; met de intentie dit naar de kringloop te brengen.
Maar ik heb me allereerst kostelijk vermaakt in de winkel, want het was druk, er waren veel nieuwe spullen en ik had beet!
Kringloopgeluk! - Kijk, mama!

Metalen manden

Zo had ik twee metalen netmanden die ik onder de bank wilde schuiven. Helaas pasten ze niet, maar wel onder Julians stoere zwarte bed. Kan ik daar weer wat winterkleding in kwijt!
Rotan mand - Kijk, mama!

Rotan mand

Een stoere, rechte rotan mand met grote gaten. Leuk voor… weet ik nog niet, maar ik wilde ‘m hebben. Onze woonkamer alias tandartsbehandelkamer kan wel wat gezelligheid gebruiken.
Retro soepborden - Kijk, mama!

Retro soepborden

Bruine en gele borden! Eén en al vrolijkheid toch? Ze lagen niet eens bij elkaar, maar ik heb ze zelf bij elkaar geschraapt.

Kijk, het matcht ook met onze 70’s keuken! Awesome.
Marcel vindt ze wel verschrikkelijk lelijk, maar ik vind het huidige Ikea-servies weer niet gezellig. We hadden toch geen soepborden, dus zo kon ik er mooi mee weg komen (had ik in de winkel alvast bedacht).

Bartafel

Wij houden van zwart en grijs in ons interieur, met witte muren. Dit kon ik drie jaar geleden nog niet zeggen, maar inmiddels vind ik het wel mooi. Zeker nu ik het combineer met groene planten. Deze bartafel zag ik en het was liefde op het eerste gezicht: niet te groot, strak, stoer en eenvoudig. Helaas heb ik 10 minuten lang om de tafel heen lopen ijsberen, om in gedachten hier een goede plek voor te bedenken. Uiteindelijk heb ik ‘m na overleg met het thuisfront wel meegenomen en zullen we in de toekomst vast een mooi plekje vinden. Sowieso is het handig met verjaardagen!
Kringloopgeluk - Kijk, mama!
Ook neem ik altijd plastic zakken mee bij de kringloop voor het plastic afval. Na lichtoranje en donkeroranje krijgen we nu groene zakken! Jullie ook weer op de hoogte van de laatste trend bij deze.

Hebben jullie wel eens kringloopgeluk gehad? 

4 reacties

  1. Pingback: Kringloopgeluk #2 - Kijk, mama!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven