Mijn nieuwe hamburgerschoenen van Vans

nl.pepper.com is een site met allemaal leuke extreme dagaanbiedingen waar Marcel soms op kijkt. Ik ben nooit zo goed op de hoogte van dit soort handige sites, dus hij liet me eens spontaan een paar hamburgerschoenen zien van Vans die nog geen 10 euro waren, na afgeprijsd te zijn van 75 euro.
Ik werd meteen enthousiast want ik hou wel van foute schoenen. Bovendien heb ik 9 jaar met trots bij de McDonald’s gewerkt dus het paste helemaal bij mij.
Maat 40 was er niet, maar 40,5 wel en twee dagen later kreeg ik ze met de post. Ze passen precies! En je zou het niet verwachten, maar die platte zolen van Vans lopen eigenlijk nog best comfortabel. Ik vermoed wel dat de kans op zweetvoeten aanwezig is, maar je moet ze ook niet te lang aan hebben of er te lang mee lopen denk ik.

Blij met mijn nieuwe schoenen dus!
PS: Ik heb eigenlijk al jarenlang nieuwe schoenen voor ‘netjes’ nodig, maar dat komt er dan steeds niet van…

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven