´Is er eigenlijk al logopedie aangevraagd voor Marc?´

Vanmiddag is het zover: de oudergesprekken op school. Over hoe je kind het doet op school, meestal aan de hand van het rapport. Binnen 10 minuten sta ik al lang en breed weer buiten het klaslokaal, omdat er meestal weinig bijzonderheden zijn. En de man blijft altijd thuis, want dit is meer mijn ding.
Het rapport van Lukas is inmiddels bekeken en daar zijn we gelukkig heel tevreden over. Op allerlei gebieden wordt er een inhaalslag gemaakt. Ik denk dat hij best even een dip heeft gehad door de verhuizing.
De kleuters hebben op deze school nog geen rapport, maar ik verwacht dat het goed zal zijn met de jongens. Julian stelt waarschijnlijk zijn werkjes nog steeds uit, maar is een pientere en sociale jongen. Marc is dol op knutselen en tekenen. Is nog wel wat onzeker en uit zich nog wat moeilijk. Daar kreeg ik maanden geleden een logopedie-verwijzing voor.
Ohja, die logopedieverwijzing:
Logopedieverwijzing - Kijk, mama!
Die moest ik aan de huisarts geven. Er zal vast de vraag rijzen of ik dat al gedaan heb? Nee.
Ik heb heel lang, verbluffend naar deze tekening gekeken en in de groeiende stapel administratie gestopt. Echter nu is de stapel weer geslonken en is het tijd deze tevoorschijn te halen. Met name voordat ik alweer het volgende oudergesprek heb, wat vanmiddag plaatsvindt. Laat ik er toch maar wat mee doen.
Zal ik een nieuw formulier aanvragen? Oh wacht, er zat als het goed is nog een kopie bij. Als ik die nu even kopieer…!
Logopedieverwijzing ondergetekend
Ik zal woensdagochtend toch maar even bellen voor een nieuw formulier…
 

2 reacties

  1. Volgens mij is het al best lang geleden dat ik dat formuliertje bij jou langs heb zien komen hahaha! Hier moesten we het ook aanvragen, maar wij herkenden het niet zo. Nu we op een heel andere plek wonen en zoonlief naar een heel andere school gaat, blijkt het inderdaad totaal onnodig te zijn geweest. Meestal lost het zich ook vanzelf wel op met die jonge kinderen. Dan gaat eerst de aandacht naar een andere vaardigheid uit.
    Succes met het nieuwe formulier 😉 Niet kwijtraken he 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven