Kringloopgeluk #3

Het is een SNIKhete dag in de vakantie. Het grasveld ligt bezaaid met waterpistolen, restjes waterballon, natte handdoeken en hier en daar een verdwaalde slipper in een willekeurige struik – de spiraea japonica bijvoorbeeld. Ik lig op mijn tuinstoel middenin het slagveld gedrapeerd met een goed dik boek (A Column of Fire van Ken Folllett). Úren en úren gaan voorbij, maar dan ineens… de vraag die je jezelf stelt: ik kan nu een dutje doen of ik kies ervoor (het is nog geen half vijf) nog even wat te DOEN. Naar de kringloopwinkel bijvoorbeeld.
En zo geschiedde.
Er liep twee keer zoveel aan personeel (zes) als klanten (drie) en er werden allemaal nieuwe spullen binnen gebracht, dus ik kon heerlijk rond kijken en zweten. En ik moet bekennen, ik haal er nieuwe schatten net zo hard uit als dat ik mijn oude zooi weer terugbreng, máár… deze keer, was het écht. een succes. Zeg ik eigenlijk altijd.

Aardewerk uit kringloopwinkel
Die kleur. Die onregelematigheid. Die dunne rand. Matcht perfect bij onze grijze muur.

Vaas uit kringloopwinkel
Ik heb al zo één grijze vaas en roze/paars is niet mijn ding, maar deze mocht wel mee. Het dambord is ook uit de restore, nog van het vorige tripje.

Aardewerk uit kringloopwinkel
Borden uit Noorwegen. Te mooi om te laten liggen. Helaas ´maar´ 5 stuks, maar dat geeft toch niks?

<3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven