Even heerlijk onderuit zakken

Het leek me leuk om al onze beste hangplekken op een rijtje te zetten. Gewoon omdat ik naast de hectiek van de dag ook enorm kan genieten van zitten in de tuin, of van de kinderen die het zichzelf lekker comfortabel maken.

Lamzac

De Lamzac gebruik ik veel te weinig, maar ik vind deze ideaal. Waarom? Je kunt hem makkelijk oprollen en in je rugtas meenemen. Het is lichtgewicht. Ideaal voor bijvoorbeeld kamperen, festivals, etc. Het is even oefenen voordat je er voldoende lucht in krijgt maar als je er nog niet zo goed in bent, maar wel goed doorrolt voordat je het gat sluit, zit er al gauw genoeg lucht in om lekker te liggen. Bekijk anders ook mijn andere blog over onze Lamzac.
Lekker liggen op een luchtzak: Lamzac (the original)
De variant van de Action hebben we ook, maar deze stof is net wat aan de dunne en gladde kant, ligt net wat minder lekker en is minder stabiel. Voor de prijs is het prima hoor, maar ik pak toch liever de Lamzac. Lamzac is trouwens van Fatboy.
Air Lounger Action ramona.vandenarend.nl

Hangmat

Een hangmat geheel van stof, zonder stokken, liggen het lekkerst. Dat heb ik van Marcel geleerd, maar dat is ook echt waar. Je klettert er dan niet zo gemakkelijk vanaf. Schuin lig je precies horizontaal (probeer maar eens). Maar je kunt ook de voeten omhoog doen, of jezelf van de buitenwereld verstoppen als in een coconnetje, wat je wil. Wij kochten onze eerste (en fijnste) hangmat bij dehangmat.nl.
Hangmat voor de kinderen
Katoen ligt het lekkerst, maar de goedkope met gladde stof van Decathlon ligt ook niet verkeerd. Ik prefereer katoen omdat het zachter aanvoelt, geen geluid maakt en niet zo schuift. Ik zou ooit nog eens willen kamperen met alleen hangmatten.

Fatboy

De zitzak werd rond 2002 al erg populair maar je kunt ze nog steeds nieuw kopen in een aantal varianten. Wij vonden er één via marktplaats en liggen er nu voornamelijk mee voor de open haard. Op een mooie dag gooi ik hem op het gras en kan je er heerlijk op tukken. Bij slaapfeestjes slaapt één van de kinderen erop. Nog steeds een aanrader, deze vervormbare zak.
Fatboy ramona.vandenarend.nl

Hangstoel

De hangstoel van Tropilex is van hetzelfde materiaal als onze beste katoenen hangmat. Superleuke toevoeging aan onze collectie! Ik heb er samen met Ian in gezeten en geschommeld. Duidelijk goede kwaliteit, stevige stof, ademend en bovendien ziet het er ook mooi uit. Hij zou zo binnen kunnen hangen. Ian is er uiteindelijk in slaap gevallen.
Hangstoel ramona.vandenarend.nl Hangstoel in de tuin ramona.vandenarend.nl
Verder is de trampoline ook een fijne hangplek… en onze mandschommel, etc. Allemaal ideaal voor kinderen (en als je eraan toekomt een beetje voor jezelf)!
Mandschommel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven