Nieuwe verpleegkundige blog

De laatste dagen ben ik nogal druk geweest met het maken van een nieuwe site. Ik heb namelijk besloten mijn verpleegkundige blogs toch maar over te zetten naar een andere pagina, namelijk kijkindewijk.net. Het is iets waarover ik al jaren twijfel en ik heb het zelfs al eens over en weer verhuisd omdat ik in het verleden weer alles op één wilde. Maar het blijkt toch niet zo handig te werken. Ik heb namelijk zoveel leuke bezigheden om over te bloggen zoals mijn nieuwe kweekkas, of de ontwikkeling van de kinderen of het oppakken van schilderwerk, waardoor mijn werkgerelateerde blogs toch een beetje onwennig tussen alle pesoonlijke kopjes en social media in zweven. Daarom heb ik besloten mijn leuke hashtagbezigheid #kijkindewijk op Twitter uit te breiden naar een eigen blog en eigen Instagam-account (@kijkindewijk) Vanavond bedacht ik een supersimpel logo zodat ik even vooruit kan en ook niet onbelangrijk nieuws: ik kreeg afgelopen vrijdag een workshop vloggen! Ik ga proberen een mooie vlog over mijn werk te maken en die, met hopelijk veel ander mooi werk, te delen met Kijk in de Wijk.

Ik blog nu twee keer per week op Ramona.vandenarend.nl én twee keer per week op kijkindewijk.net. Daarmee hoop ik weer goed te kunnen investeren in mooie blogs.

Wieweet tot ziens op kijkindewijk.net?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven