Knutsels van de week | Watermuseum, 3D-tekenen en Horror Granny

Nog even een Knutsels van de Week aangezien ik vandaag de boel weer heb opgeruimd. De stapel papieren werkjes begon weer aan alle kanten uit te puilen dus heb ik her en der wat opgehangen en weggegooid. Over Horrorgame Granny: typisch weer zo’n spel waarvan je als ouder eerst denkt: Oh my god wat is dit nou weer voor iets idioots? maar na een tijdje meekijken zie ik er de lol ook wel van in. Ik wed dat veel ouders hierover een andere mening hebben. Het Watermuseum was trouwens mede mogelijk gemaakt door Oma van de Kippen want zij had ons uitgenodigd <3


https://www.instagram.com/p/BuTyzvhFsfD/?utm_source=ig_web_copy_link
Kat van Ian op de peuterspeelzaal

Horrorgame Granny (Love it!)

Minecrafttekening van Julian voor Marc zijn verjaardag <3

Rupsje Nooitgenoeg van Marc op scouting

Bloem van Marc, sneeuwpop van Julian, zon van Lukas. Die Minecraftkip is mijn lievelings en blijft hangen <3Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven