Weekplog #30: Terug van vakantie

Zoals je misschien op mijn Insta stories hebt gezien zijn wij net terug van een korte vakantie. De eerste mooie dagen van de meivakantie bleven we voor de zon in Nederland, waarna we vertrokken naar Spanje om de kou en regen te ontvluchten. Dat is het leuke van kamperen: je kunt gaan en staan waar je wil. Woensdag zal ik nog een vakantieblog plaatsen over de camping waar we verbleven.Vakantie in Spanje!

Vakantiestress

Soms vraag ik me wel eens oprecht af of een vakantie nou wel zo goed is, want ik wordt zo uit m’n flow getrokken wat bij mij veel voorbereidings- en opruimstress kost. Ik had werk met deadlines dat nog af moest, school wat met allerlei goedbedoelde activiteiten op de proppen komt, een cliënt op werk die me nog last minute wilde spreken… en bij terugkomst heb ik bovengenoemd extra opruimwerk naast m’n gewone werk en zijn er weer beveiligssleutels kwijt voor werkgerelateerde (tijdelijk verwijderde) apps etc. etc. etc. Maargoed, ik weet wel beter, vakantie is wel goed. Ik krijg er sowieso veel nieuwe ideeën van. En het besef dat sporten ook weer hard nodig is 😁Aan het strand in Spanje

Planten update

Ik heb ook weer een nieuw stekje gekregen: de begonia stippenplant. Blij mee! Nog geen worteltje te zien, maar we wachten geduldig af. Trouwens, ik had ruim voor de vakantie wat insta-volgers nog varens beloofd, die komen eraan hoor. Iets met wolluis bestrijden… 🙄 Ik stip ze dagelijks aan met spiritus.
https://www.instagram.com/p/BwCx2h8Hwz-/?utm_source=ig_web_copy_link
Ohja en de radijsjes in mijn kas zijn volgens mij ook zo goed als klaar. Die zal ik komende week eens uitproberen.Tuinieren met kinderen, uitjes planten

4 & 5 mei

Hang jij de vlag trouwens ook halfstok 4 mei? En weet je hoe dat moet als je maar één haakje aan zo’n goedkope Praxis-vlag hebt? Ik los dit op door een postbode-elastiek tussen het haakje en de vlag te binden. De knoop onderaan schuif ik gewoon naar beneden en op 5 mei weer naar boven. Note: die speciale schuifknoop heeft mijn man (ex-scout) gemaakt zeven jaar geleden en ik laat het vooral zo zitten…🤔

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven