Weekplog #31 | radijsjesrijkdom en uitgaande snailmail

Het was weer even landen na onze vakantie: een week vol werkgerelateerde taken in combinatie met jengelende kinderen (want nieuw ritme), maar toch ook wat buitensporige hoogtepunten dus here we go:

Sponsorloop

De kinderen hadden deze week sponsorloop op school, voor kinderen in Uganda. Gelukkig kon je als sponsor ook een maximaal totaalbedrag inzetten in plaats van een bedrag per rondje, want de vijf rondjes die ik had verwacht van de jongens werden er al gauw 10 tot 13 (!) Alle drie hebben ze hun stinkende best gedaan en mij een poepie laten ruiken.

Luizenpluis

De week na de vakantie vindt er op onze school vaak een luizencontrole plaats (krijg je al kriebel?). Dit keer waren er veel vrijwillige ouders waardoor we om half 10 al de héle school hadden gecontroleerd! Luizenmoeders next level dus. 👊

Planten update

Waar ik niet onderuit kwam deze week, was het oogsten van de eerste radijsjes. Deze waren zó HUGE, die móest ik gewoon even proberen. Voor Insta-volgers was dit oud nieuws, maar een belangrijk hoogtepunt voor in de weekplog natuurlijk.

Radijsjesrijkdom
De kas, de tuin en logerende eenden 💚

Verder ben ik ook weer even bij de Hessenhof (favoriet) geweest ‘voor een kadootje’. Ja, echt. Ik had een zieke collega een bepaald plantje beloofd. Natuurlijk kwam ik thuis met vier zakken gladiolen en twee andere planten, waarvan de helft voor mezelf 😏

Hessenhof
De Hessenhof is een uitje op zich (zelfs mét kind)

Snailmail

Dit voorjaar doe ik weer mee met een paar swaps (loving it!). Namelijk: Echte Post Is Cool 📬, Instaswap 📦 en de Plantjes- en stekjesruil op Facebook 🌱. Maandag wordt het eerste pakketje verstuurd, welke ik gisteren (na weken onnodig lang nadenken over hoe of wat) heb afgemaakt. Ik moet gewoon in een soort flow zitten en de rest komt vanzelf. Niks geen plan. Wel met planT en wat #kringloopgeluk. Hier even een sneak peek:

Instaswap 2019
Met uiteraard zaadjes uit eigen tuin!

Ik vermoed dat ik daar komende week nog wel een blogje aan ga wijden. Het pakketje voor mij van #EPIC heb ik al binnen gekregen afgelopen week!

https://www.instagram.com/p/BxNPiICleUD/?utm_source=ig_web_copy_link

Dat was het dan voor nu. Jullie een fijne moederdag toegewenst en wellicht dat ik vanmiddag ook mijn croissantje naar binnen kan werken tussen mijn werkdiensten door 🤗

Handtekening Ramona

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven