SnailMail | Unboxing Echte Post Is Cool #7

Vandaag is het zaterdag 18 mei en dat betekent dat iedereen zijn of haar pakketje van Echte Post Is Cool #7 mag openen! Mijn pakketje kwam ruim op tijd en stond al een dikke week naar mij te loeren. Het doosje matcht trouwens perfect bij ons interieur 🙂

Unboxing Echte Post Is Cool #7
Zoek het pakketje!

Inmiddels heb ik het pakketje met alle kadootjes met mijn jongste zoon uitgepakt en bleek het weer een feestje om te doen! Alles was netjes ingepakt in leuke papiertjes, confetti en we kregen leuke, toepasselijke kadootjes. Bij deze wil ik Lindsey van zegmaarLinds (twitter) en ilindseyvanb (Instagram) bij deze hartelijk bedanken!

Unboxing Echte Post Is Cool #7

We blijven dit er gewoon in houden, want het blijft gewoon leuk om te doen! Hieronder en op instagram plaats ik nog wat foto’s en dan wil ik tot slot nog Monseur Mango ontzettend bedanken voor de organisatie.

PS: wil je weten wat ik gaf? Lees dan deze blog met wat sneak peeks en de blog en/of Instagram-account van de ontvanger van mijn pakket: Mama Duizendpoot.

Kadootje EPIC7 wordt uitgepakt
Unboxing EPIC7!
Tuinhandschoenen, een schildersdoek, moestuinzaadjes (pak-choi = ‘boomsla’ volgens Ian), stone-look klei (leuk!), en luxe chocola (welke al op is as we speak).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven