Weekplog #32 | Met Unboxing Instaswap Spring Edition 2019!

Gefeliciteerd Nederland, met het winnen van het Eurovisie Songfestival! Helaas *kuch* heb ik het moeten missen en lees ik het nu in het nieuws. Sorry, het is gewoon niks voor mij: al die herrie en ruis wat je minutenlang moet aanhoren… Maar goed, Nederland staat er weer mee op de kaart en dat is goed.
Snapchat

Hardlopen

Deze week voldeed ik aan de drie keer hardlopen per week! Schouderklopje voor mezelf.

Hardlopen op maandagavond
Hardlopen op maandagavond

SnailMail

Afgelopen week stond natuurlijk in het kader van POST! Ik had me aangemeld voor zowel Instaswap als Echte Post Is Cool en wat bleek: beide pakketjes moesten in dezelfde week klaar zijn of verstuurd worden. Dus vandaar een overload aan postberichtjes van mijn kant, waaronder deze 10 ideeën voor Echte Post met sneak peeks van post van deze week en van wat ik vorig jaar had gemaakt.

Pakketje open maken
Pakketje open maken op zaterdag

Echte Post Is Cool

Mocht je het toch gemist hebben, dan kun je mijn blog teruglezen wat ik voor Echte Post Is Cool heb ontvangen van Lindsey en deze leuke blog lezen van Mama Duizendpoot die mijn gemaakte pakketje ontving.

Scheerapparaat
Dat gevoel toen ik mijn pakketje open maakte en dit niet voor mij bleek te zijn…

Instaswap

Wat betreft Instaswap had ik als ontvanger Tira, idolaat van SnailMail en heel actief op insta. Bekijk hier haar reactie op mijn pakketje 🙂 Ook ik kreeg een mooi verpakt pakketje vol kadootjes van Marlinda waar zeker wel vier stekjes in zaten én zelfgemaakte spulletjes. Omdat de stekjes weer een beetje ‘uit de kreukels’ moesten komen (ze waren goed verpakt hoor) heb ik nog even gewacht met foto’s tot vandaag. Dus bij deze Marlinda, je post is in goede handen gekomen!

Paraplu plant
Parapluplant, had ik nog niet!

Aloë Vera
Aloë Vera

Philodendron Monkey Mask
Philodendron Monkey Mask


Instaswap Springedition 2019

Sponsorloop

De basisschool van onze kinderen heeft zich de afgelopen weken hard gemaakt voor kinderen in Oeganda door het goede doel  Up4Us te steunen met een inzamelingsactie. Afgelopen week hebben de jongens het geld verzameld van de sponsorloop die ze vorige week gedaan hebben. Aankomende week komt er een optreden van Up4Us op school! Maandagmiddag hebben we het gratis ijsje opgehaald die ze kregen voor de sponsorloop.

Vermoeide moeder haalt ijsjes
Vermoeide moeder haalt ijsjes met de koters

Gladiolen poten

Afgelopen week vertelde ik dat ik naar de Hessenhof ben geweest waar ik onder andere gladiolen heb gekocht. Die zijn inmiddels de grond in. Ik verwacht een roze gemêleerde en een rood-gele soort. Ik heb één stuk tuin welke ik voor rood-gele bloemen en planten houd, één stuk tuin voor paars en één stuk tuin voor roze. Of dit in de praktijk ook zo uitpakt is natuurlijk nog maar de vraag.
Bij deze nog een rondje door de tuin gedaan deze zondagmorgen:

Rodondendron
Rodondendron


Paarse lupine
Paarse lupine


Spiraea Japonica
Spiraea Japonica

Paars bloemetje

Kringloopgeluk

Verder ben ik nog naar de kringloopwinkel geweest met twee gezellige meiden en heb ik wat prullaria kunnen scoren voor de Plant- en stekjesuil die er nog aankomt in juni én heb ik een eiken kast gehaald die in mijn tuinkas past. Ik had namelijk wel een goedkope oppottafel, maar alle potten, netten, gereedschap, zakken aarde en klemmetjes slingeren nog los door de kas.
Eiken kast uit de kringloop
Ik ga er een gezellig plekje van maken, dus ik nam de stevige kast mee om wat meer tuinspulletjes in kwijt te kunnen en voorzaaisels in kwijt te kunnen. Verder wil ik de kas nog oppimpen met mandjes, gehaakte kleedjes, bruine retro-potjes en andere dingen die mijn man spuuglelijk vindt en niet hoeft te zien 🙂

Tuinkas in progress
Tuinkas in progress

‘Zwemmen’

Vandaag is het zondag en komen opa en oma op bezoek. In de middag ga ik met de drie oudste jongens ‘zwemmen’. Ze kijken er al de hele week naar uit. Of we daadwerkelijk gaan zwemmen is natuurlijk de vraag, want misschien gaan we onverwachts wat anders doen… (VERASSING!!!) Dus ik hoop niet dat ik ze teleurstel en ben héél benieuwd naar hun koppies!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven