Weekplog #33 | Infiltranten in het kippenhok

Collage weekplog 33

Welkom bij een nieuwe plog! 🎉

Afgelopen week werden er natuurlijk nog liedjes opgezocht en meegezongen van Vogeljongen 🐥 en Fortnite-dansjes geshowd onder het eten. Woensdag publiceerde ik de blog over het leuke Fortnite-event van afgelopen zondag, mocht je dat nog terug willen zien 👀

Marc en ik bij het Fortnite-event
Samen in Orpheus, Apeldoorn

Maandag was weer een gewone dag met werk en school. Marc leest tegenwoordig het liefst weer uit Kikker en Pad 🐸 Dit is al jaren één van onze favoriete boeken!

Kikker en Pad voorlezen

Dinsdag was mijn vader jarig en kwamen we daar met de hele familie gezellig eten 🎂 We zeuren Marcel nog steeds aan zijn hoofd voor een huisdier erbij, want kijk nou:

Met de hond op de bank
Met de hond op de bank.

Woensdag kwam een vriendje met Marc spelen en de twee avonturiers besloten met Minecraft-monsters het kippenhok te infiltreren ⚔️ Een gek gezicht is het wel als je uren later kijkt voor eieren en je begroet wordt door een gezelschap van Skeleton, Spider, Enderman en een Creeper.

Minecraft-knuffel in kippenhok

Donderdag kwam UP4S op school optreden en wilde Lukas graag een trommeltje. Ze hebben daar de hele week mee gespeeld en donderdagmiddag zaten ze zo samen op het bankje te trommelen met YouTube-filmpjes erbij 🥰

Djembé trommelen met YouTube

Vrijdag ☀️ was het mooi weer en hebben Marcel en ik wat spullen uit de schuur op marktplaats verkocht. Zo hebben we een grotere en makkelijkere compostbak weten te krijgen en verkopen we onze fietskar, kindertractor en hardloopkinderwagen. De hardloopkinderwagen is inmiddels verkocht (met een heel klein beetje pijn in mijn hart 💔). Ik heb nu gewoon meer tijd om te hardlopen zonder kind, dus dan staat dat ding helaas alleen maar in de weg.

Hardloopkinderwagen in de sneeuw - Kijk, mama!
Oude foto, maar ik heb er zoveel plezier aan gehad!

Zaterdag was het weer zonnig en hebben we weer lekker in de tuin gerommeld. Marcel maakte een schaduwdoek boven de zitplek buiten (met name tegen vogelpoep uit de boom…) De tuin wordt dagelijks gesproeid vanwege de droogte en ik heb in ieder geval twee keer hardgelopen deze week 🏃🏻‍♀️

Tuin sproeien en hardlopen

Zondag, dat is vandaag en ik word geacht de kinderen mee naar het zwembad te nemen, omdat we dat vorige week zondag door de ‘verassing’ dus niet hebben gedaan 😏 Vanmorgen nog gauw wat foto’s gemaakt in de tuin 💚

De tuin collage
Veel aardbeien in aantocht, begroeiing bij de voordeur en de bieslook gaat door de sla!

Best een relaxte week zo lijkt het. Wil je toevallig ook wat meer over mijn werk als wijkverpleegkundige 👩‍⚕️ weten, volg dan @kijkindewijk op twitter of @kijkindewijk op instagram of neem een kijkje op
https://kijkindewijk.wordpress.com

Woensdag zal ik een blog plaatsen over hoe wij de boel inpakken voor een kampeervakantie met kinderen 🏕️ Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd hoe anderen dat doen. Misschien hebben jullie nog de ultieme tip?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven