Weekplog #35 | Bitterbalgeheim onthuld, ik als de nieuwe Lara Croft en de Efteling!

Weekplog #35 | Bitterbalgeheim onthuld, ik als de nieuwe Lara Croft en de Efteling!

Zondag.

‘Ramona, heb jij zondag eigenlijk wel écht hardgelopen bij die 32°?’ Euhm, nee. Uiteindelijk niet alhoewel ik wel de halve dag in sportkleding heb gelopen. Telt dat ook mee?

Weekplog #35 zondag

Het is trouwens niet per se de temperatuur dat mij tegenhield, maar meer de omstandigheden zoals een storende app, koptelefoon… of ‘de stoelgang’ die niet lekker loopt, maar dat laten we maar achterwege.

Wél heb ik het kippenhok verschoond en heb deze gezellig samen met Lukas aan de binnenkant geverfd met kalkverf om luizen te voorkomen. De poes moet nog wennen aan haar nieuwe omgeving, dus we houden de deuren dicht, wat wel een beetje jammer is met dit weer. Verder kreeg ik ook nog leuke reacties op mijn vorige weekplog, superleuk om te lezen!

Maandag.

Maandag was de dag dat ik de stekjes op de post moest doen voor de Planten- en stekjesruil (Facebookgroepje). Superleuk om te doen, ik zal woensdag wat meer laten zien.

Weekplog 35 Maandag

En we aten die dag sla, deels uit de tuin! Ondanks het wassen zaten er toch nog vliegjes in maar dat zag alleen ik en laten we maar achterwege.

Dinsdag.

Voordat de kinderen naar school moesten ben ik nog gaan hardlopen. Gewoon omdat ik ook uit mezelf vroeg wakker werd, dat helpt. Verder maakte ik zomaar een foto van mezelf welke niet op mezelf leek maar wel een perfect-hair-day liet zien (vervang day maar in hour) en make-up on fleek (zeg maar gerust ‘te veel’). Ik vond het een soort Lara Croft-look met op de achtergrond het gebergte van Was en Gekleurd Speelgoed.

Weekplog 35 dinsdag

Ohja, we aten weer eens Pancetta-salade, dat was weer een tijd geleden! Delicious. Ik maakte het nu met baconreepjes, gekookte krieltjes, ei, ijsbergsla, groene olijven en tomaat. Daarbij namen we nog maiskolven wat gigantisch tussen je tanden blijft zitten en een klein stukje kipschnitzel.

Woensdag.

Na twee dagen sla was het uiteraard tijd voor vette hap. Ohja en ik stond in de lokale krant, maar daar ga ik iets meer over vertellen op mijn werkgerelateerde blog: kijkindewijk.net Wist je trouwens dat bitterballen per stuk in een doosje van 12 stuks Mora bitterballen goedkoper zijn dan die van een zak met 30 bitterballen?

Weekplog 35, woensdag

En ik deed een rondje tuin, want alles groeit zo hard. Hier een exclusief kijkje van alles wat nu bloeit. Zie het ook als vingerspieroefening, want mijn gallerij en fotogrid is nog under construction. Dus scroll/swipe:

De blog kwam online over mijn kneitergele hartige taart. Lees hier nog even na als je die gemist hebt.

Hartige taart met ingrediënten uit één winkel

Donderdag.

Vandaag kreeg ik mijn pakketje van de stekjesruil, superblij mee. Woensdag zal ik dus wat meer foto’s laten zien.

Verder was ik in de tuin bezig geweest met stokken neerzetten voor alle tomatenplanten en ben ik trots op mijn sla want eindelijk wordt die eens niet aangevreten door slakken!

Weekplog 35 donderdag

Dat technische ding dat ook in de post meekwam is de oorzaak dat mijn website er deze misschien een beetje vreemd uit zag. Marcel gaat mijn sites namelijk zelf hosten en alles moest omgezet worden. Daar ben ik tot de dag van vandaag nog uren mee bezig geweest.

Hoe die bellenblaas in bad terecht kwam weet ik niet. Ik vermoed een traktatie van de peuterspeelzaal welke naar boven meegesmokkeld is door ‘iemand’.

Vrijdag.

Marcel is bijna jarig en kreeg korting bij de Efteling. De kinderen hadden studiedag vandaag én ik had een vrije dag, dus hup: onze eerste keer dagje Efteling samen!

Weekplog 35 vrijdag

Zaterdag.

Al twee dagen zin in oude Timbaland muziek uit de zeroes.

De kinderen hadden vandaag vossenjacht tijdens scouting en ik had beloofd dat ze ’s avonds zo lang mogelijk mochten opblijven met popcorn en een filmpje.

Weekplog 35 Zaterdag

Ook werd de doos van de kat versierd met een zelfgemaakte slinger en knuffels. Aan aandacht geen gebrek zeg maar.

Zondag werk ik de hele dag, dus ik laat het hierbij. Toedeloe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven