Mama Challenge 2016

Een beautydag met de boys

Of ik toe ben aan een beautydag vraag je? Meteen denk ik aan mijn potjes nagellak en dr. Hoog maskertjes in overvloed, ooit gekregen bij een abonnement op Women’s Health. Een mooi moment om deze uit het stof te trekken. Eenmaal beneden met mijn prullaria leg ik de jongens uit wat voor leuks ik van plan ben. Ze kijken mij vervolgens vanachter hun tablet heel verdwaasd aan. Na hun ernstige bedenkingen over het tevergeefs enthousiast uitgelegde begrip ‘beautydag’ willen ze wel nagellak op hun nagels, maar geen maskertje. En mama willen ze al helemaal niet vertroetelen met een maskertje of gekleurde nagels. En zelfs niet onder kliederen met make-up! Sorry, ik kan het dus niet spannender maken dan dit:

We beginnen met het knippen van de nagels en het wegwassen van de rauwranden zodat ze een beetje toonbaar zijn. Een kleurtje is al gauw gekozen en iedereen denkt na over welk patroon ze graag willen aanhouden; iedere hand een andere kleur of iedere vinger wat anders? Alles mag.

Even blazen…

En klaar!

De kleurtjes komen van Hema en Essence. De fuchsia roze kleur is gekozen door Marc en Julian en moet ik beslist ROOD noemen. Buiten matchen de kleuren bij hun jas en de zinnia´s in de moestuin, dus maak ik nog wat foto’s ter verfraaiing van het artikel. Lang mooi blijven de nagels niet, maar de lak zit er nog op tot de dag van vandaag. Inmiddels heeft alleen Lukas de nagellak er af laten halen. Marc en Julian vinden de nagellak helemaal geweldig!

Als beloning heb ik mezelf maar een maskertje gegeven.

Nu had ik er wel meer van verwacht en gehoopt op een ontspannen gezichtsmassage, maar dat is tot nu toe nog niet aan mij besteed.

Published by

9 Replies to “Een beautydag met de boys

  1. Haha, nou wij waren ook met een half uurtje wel klaar hoor. Leuk dat je het met je jongens hebt gedaan 🙂 Geduld is idd niet een eigenschap die met beautydingen naar voren komt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *