Een ideale schoen: Haglöfs LIM low

Deze schoenen heb ik komend najaar precies een jaar in gebruik en ik ben er zó fan van, dat ik dat MOET vermelden in een review. Ik kocht ze in de aanbieding bij Bever voor ongeveer 80 euro dankzij oplettende manlief (dit begrip zal nooit meer hetzelfde zijn 😀 ) en zijn nu nergens meer te koop voor die spotprijs. Toch zijn ze nog wel te koop en raad ik ze ècht aan.
Let me introduce you de HAGLÖFS L.I.M low.
Een ideale schoen: Haglöfs LIM low - Kijk, mama!
Het is een schoen gemaakt in samenwerking met Asics, genoemd als hiking of trail schoen op het web. Dat klinkt heel avontuurlijk, maar voor moeders in huis- tuin en keukenomgeving bevallen ze ook uitstekend. Ze zijn namelijk heel licht en soepel.
Omdat ik ze al langer draag dan de blog oud is, heb ik geen keurige foto’s en ben ik ook niet van plan ze te gaan wassen. Ze zijn gewoon zoals ze zijn nu. Ik draag ze veel vaker dan de Meindl ’s omdat dit meer alledaagse schoenen zijn. De Meindl’s zijn prima voor stevige wandelingen of activiteiten bij heftige weersomstandigheden, deze Haglöfs zijn meer voor lichtere activiteiten. Ik draag ze aan tijdens werk, binnenshuis, de alledaagse boodschappen en het gezeul met de kinderen; eigenlijk voor alles.
Een ideale schoen: Haglöfs LIM low - Kijk, mama!
Grootste voordelen:

  • Ze zijn opvallend licht. Je zou ze echt moeten voelen.
  • Ze dragen heel zacht, bijna als pantoffels. Websites noemen ze ook wel ‘stevig’, maar ik zou dat juist niet gauw zeggen.
  • Ze zijn heel luchtig, fijn bij warme dagen. Er zit bij de voorvoet een stuk stof waar je de wind soms gewoon doorheen voelt gaan.
  • Het is gemaakt van heel dun materiaal, dat geeft mij een gevoel van vrijheid.
  • Ze zijn best mooi toch? Zwarte sneakers met een witte zool vind ik sowieso vaak leuk. Passen bij veel soorten kleding. Ze bestaan ook in koraalkleur.
  • Ze zijn sterk. Dat blijkt wel na het dagelijks gebruik na al die tijd! En ik heb ze eerlijk gezegd nooit een onderhoudsbeurtje gegeven.

Nadeel:

  • Ze zijn niet waterdicht, al wordt dat op sommige sites wel gezegd. Maar deze fan zegt er wel bij: je (wollen) sok droogt tijdens het dragen ook binnen mum van tijd weer op, door de goede beluchting van deze schoen.

Een ideale schoen: Haglöfs LIM low - Kijk, mama!

Een site die ze nog verkoopt is deze, maar ik kan ze zo gauw helaas niet meer goedkoper vinden. Je kunt daar wel meer productinformatie vinden over deze geweldige schoen. Ik heb echt mazzel gehad met de aanbieding op bever.nl die helaas al voorbij is.

Published by

1 Reply to “Een ideale schoen: Haglöfs LIM low

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *