Talen Tools spitvork - Kijk, mama!

Mijn ervaring met de Talen Tools spitvork

Van mijn lieve collega’s kreeg ik, bekend als vervend tuinliefhebber, voor de verhuizing een bon van de Oude Tol kado. Het perfecte kado voor mij!

Cadeaubon Oude Tol - Kijk, Mama!
*blij hoofd boven camera*

Deze bon kreeg een prominent plaatsje op de eettafel en ik fantaseerde er op los, want: wat zou ik er mee kopen? Bloembollen? Planten? De keuze is reuze.
Aangezien het geld als water je portemonnee uit glijdt bij een verhuizing (en ook in een tuincentrum als je niet uitkijkt) besloot ik de bon verstandig uit te geven en mikte deze eerst in de la tegen al het bouwstof wat hier de ronde deed.
Op een dag moesten de GFT-kliko’s weer aan de weg en ik besefte dat ik alsmaar iets miste aan gereedschap. Bladeren lepelde ik met een kromme bladhark de kliko in en een gat scheppen in de grond lukte bijna van geen kanten door allerlei wortels. Wat had ik nodig?
Een spitvork!
De roulerende spitvork in de oude volkstuin is nu voor de volgende eigenaar en dus werd het tijd voor een spitvork voor mezelf. So ik viste de bon uit de la en ik kocht een stevige 4-tands spitvork van Talen Tools bij de Oude Tol in Wageningen.
De Oude Tol Wageningen - Kijk, mama!
Ik heb er nu enkele keren de grond mee omgewoeld en natte bladeren mee geschept en ik ben er dik tevreden over! Niet te zwaar en zeker stewig!
En straks in de zomer kun je er ook de composthoop zo nu en dan mee aanprikken en omwoelen. Handig!
Talen Tools spitvork - Kijk, mama!
En wat is het altijd mooi en verleidelijk in zo’n tuinwinkel…
Lightbulbs en kerstversiering bij de Oude Tol - Kijk, mama!
Hangplant met macramé bij De Oude Tol Wageningen - Kijk, mama!
Mocht er nou geen tuincentrum in de buurt zijn, dan kun je deze spitvork ook gewoon bij bol.com bestellen via de knop hieronder.

Gebruiken jullie ook een spitvork en heb je al ontdekt hoe handig en multifunctioneel die is?

Published by

1 Reply to “Mijn ervaring met de Talen Tools spitvork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *