Onze favoriete erwtensoep komt van de Lidl

Ons hele gezin is dol op erwtensoep. Slechts een paar gerechten bestaan er waarmee ik mijn hele gezin blij kan maken en dit is er één van. We hebben al veel soorten soepen geprobeerd in de loop der jaren, maar de erwtensoep van de Lidl (Kania) strekt zich ver uit boven de erwtensoepen als van Unox, Struik en Aldi.
Ja-ja-jaaa, je kunt ook verse maken… en tegenwoordig heb je handige gematchte zakken met groenten voor een pan soep. Maar als je geen zin hebt om te koken omdat je weer eens druk bent geweest met de kleine of het regent zo hard dat je hele gezin buiten weg zou spoelen, pak je gewoon een paar blikken soep van de schap. En dat moet zijn: erwtensoep van de Lidl. Wie durft mij tegen te spreken?
Deze soep is goed gevuld (stevig), pittig, maar zeker niet te pittig voor kinderen (die van mij zouden daar meteen om gillen) en gewoon heel smaakvol.

Ik ben benieuwd naar jullie alternatieven! Ik kan alvast melden dat de goulashsoep van de Aldi ook HEER-LIJK is! Die vind ik dan weer veel beter dan de goulashsoep van de Lidl 😉

Published by

1 Reply to “Onze favoriete erwtensoep komt van de Lidl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *