Huis te koop

Ons huis gaat in de verkoop. Stiekem hopen we op een huis met een garage en wat meer vrije ruimte om ons heen. Dus we zitten momenteel middenin de opstart van afspraken met de bank, hypotheker, makelaars, enzovoorts. Ik had gelukkig niks beters te doen uiteraard, dus dit kan er ook wel bij. Alles voor een goed doel.
Gelukkig is mijn man van de regeldingetjes en getalletjes. Ik kan er met veel moeite toch vaak niet goed mee omgaan, dus ik ben blij dat bij ons de taken zo verdeeld zijn. Ik houd het wel bij koffie drinken met de kleine op schoot. Zoiets.
We hebben al een huis op het oog en we hopen dat het allemaal voorspoedig zal verlopen. Ik hou jullie enigszins op de hoogte.
Ondertussen heb ik de kinderen vandaag meegesleept naar een strandje en konden we ons goed vermaken. Na een week slecht weer waren we hier echt aan toe!
Een weekoverzicht gaat helaas nu niet lukken (again…) Vorige week vanwege de nieuwe website en nu vanwege drukte en dat het met de nieuwe site véél meer werk is veel foto’s te uploaden. Iemand daar nog een truukje voor, voor die plogs? Een plugin schijnt de site ook trager te maken dus wat dan? Nu moet ik alle foto’s uitkiezen en handmatig één voor één verkleinen. Misschien zit er niks anders op! Maar met dit aankomende weer deze meivakantie weet ik wel waar onze prioriteiten liggen.
Groetjes en jullie ook een fijne week!

Published by

5 Replies to “Huis te koop

  1. Spannende periode. Hopelijk kun je snel verkopen en vind je ook gauw iets wat bij jullie past. Fijn wel, zo’n man die dan alles graag regelt hihi, zo eentje heb ik ook en dat verlicht wel de druk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *