Ian 4 jaar

Met onze laatste krachten hebben papa en mama ’s avonds laat (toen jij eindelijk sliep) de slingers opgehangen en verstenigde balonnen uit de bronstijd geprobeerd op te blazen. Ik beloof je, na wat knallen en de schrik dat iemand wakker zou worden, dat ik in de ochtend nog wat nieuwe ga halen.

Op enkele poep- en plas-ongelukjes na ben je vrijwel zindelijk, wat is dat fijn en wat ben jij (en wij) trots! Bovendien wil je vaak al zelf omkleden, zelf ‘lezen’, zelf alles, dus dat belooft wat. School vond je nog niet zo leuk tijdens de wenmiddag. Sterker nog, na de hardste huilbui van de hele groep viel je bij de juf in slaap. Maar geen wonder, als je net een groot feest bij de peuterspeelzaal hebt gehad. Je strik, je blouse en je geschminkte tijgergezicht maakte dat er een slapend tijgertje op wat zitzakken in een verder leeggetrokken lokaal lag. Gelukkig ben je vandaag vrij en hebben je broers nog een laatste ochtend school voor de vakantie. Kun jij rustig van je kadootjes genieten en wachten op het feest in de middag. Want hectisch is het wel, vier jaar worden in de laatste week voor de vakantie.

Lieve Ian met je haar dat eeuwig in de klit en in je ogen lijkt te zitten. Ik hoop dat we nog veel gezellige dagjes samen hebben, ondanks dat je straks naar school gaat. Want ik mis je wel een beetje, als je zo’n lange dag weg bent straks. Blijf vooral nog lekker veel knuffels geven en ik zal je nog zo lang mogelijk op mijn schouders dragen als ik kan.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *