Kamperen in de tuin

Terwijl mijn halve IG-feed nog nababbelt over de Negenmaandenbeurs, kijk ik als trotse mama naar de volgende foto’s die Marcel 6 meter verderop naar me toe appt. Hij slaapt met onze zoon Julian nu in de tent as we speak. In onze tuin. We hebben de laatste tijd veel nieuwe outdoorspulletjes gekocht in de SALE en omdat het kampeerseizoen eraan gaat komen moet het één en ander getest worden. De tuin bleek toch het meest praktisch, voor als het toch wat tegenvalt met die kou! En de wc dichtbij is dan ook wel fijn. De jongens mogen om de beurt een nachtje buiten slapen.

Ik ben benieuwd hoe het morgen is met Julian, want hij is net ziek geweest. Bovendien zijn we vandaag naar het poppentheater geweest en tijdens de knutselsessie begon hij ineens rode konen te krijgen en wilde niet meer meewerken. Toch was hij wel heel enthousiast thuis, met zijn geknutselde Tjoepie-tjoepie-vogel.

Ian sliep niet tussen half 4 en half 7 en heeft de rest van de dag 2 hazenslaapjes gedaan van niet meer dan drie kwartier. Bijna de hele dag zo’n beetje op mijn heup gedragen vanwege zijn gejammer (doorkomende tandjes?), ondanks de zetpil. Ik ga straks dus ook gauw mijn bed in. Morgen maar weer kijken hoe de jongens eraan toe zijn.

Leuke nieuwe media gevonden: IG-account hikelikeawoman en blogger Mamakiekie. Momenteel lees ik ook een boek (ja ècht!): ‘Temperamentvolle kinderen’, op aanraden van een juf. Zó herkenbaar.
PS Hardlopen staat dus op een heel laag pitje helaas pindakaas.

Published by

2 Replies to “Kamperen in de tuin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *