Knutsels van de week #1: Vaderdag kadopapier, Minecraft en leren schrijven

Nog steeds houd ik mezelf voor om ooit van deze knutselfoto’s fotoboeken te maken. Maar ik denk dat ik mezelf echt voor de gek houd. Gelukkig heb ik een blog en ik dacht, laat ik iedereen eens vervelen met deze prachtige knutsels van de allerleukste kinderen die ik ken, wat misschien niemand iets aan gaat! Et voilá: een nieuwe plog is geboren.

De knutsels van de week zijn:

IMG_20160619_194716
Leren schrijven met Julian (5).
IMG_20160619_194728
Leren schrijven met Marc (6). Hij is meer van het ruige werk.
IMG_20160619_194746
Deze vind ik echt prachtig. Natuurlijk ademt deze tekening MINECRAFT. Gemaakt door Lukas (6).

Dat waren ze dan. Inmiddels liggen ze in de papierbak, maar nu vereeuwigd op mijn blog. Tot de volgende knutselplog!

Published by

6 Replies to “Knutsels van de week #1: Vaderdag kadopapier, Minecraft en leren schrijven

  1. Wat leuk! Jammer dat ik geen Iphone heb. Helaas ga ik je reactie niet publiceren, ik wil hier toch streng in blijven, wat reclame betreft. Maar toch bedankt voor je attentie. Het concept klinkt goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *