Mijn 4 meest opmerkelijke kraamkado's

Tamara van themommydiaries.nl heeft er, waarschijnlijk als vele anderen, ook over geschreven. Trouwens een aanrader om eens te lezen, inclusief comments. Maar wat waren eigenlijk mijn meest opmerkelijke kraamkado’s?
Gelukkig is het niet zo dat ik bijvoorbeeld roze kleding kreeg met ‘Sophie’ erop geborduurd, terwijl iedereen wist dat het een jongen was. Toch heb ik kadootjes gekregen waar ik zelf nooit voor zou kiezen. Doe er je voordeel mee en koop dus liever niet het volgende voor de kraamvrouw of baby:

  • Een tweedehands bestuurbare auto. Waar de hoeken er zelfs vanaf waren. Omdat ik weet van wie het kwam koester ik de gedachte toch. Maar, ik moet bekennen dat het ding al gauw weg ging. Ten eerste was het te gevaarlijk en ten tweede duurt het jáááren voordat het gebruikt kon worden.
  • Een kaart met ‘Hoera! Een dochter!’ Ik denk iets met leeftijd en slechtziendheid.
  • Een shirtje maat 92. Kijk, als het echt iets aparts was zou ik het wel begrijpen. Maar zelfs volgende zomer, als Ian twee jaar wordt, betwijfel ik of die al past.
  • Tweedehands knuffels. Die er ook uitzien als tweedehands. Ze hebben uit dankbaarheid heel lang op een plank gestaan, maar nee. Liever niet.

Graag lees ik met plezier terug wat jullie aan opvallende kraamkado’s zijn tegengekomen!

Published by

5 Replies to “Mijn 4 meest opmerkelijke kraamkado's

  1. Ik kreeg van één tante wat kleding met een auto erop voor mijn dochter… Op zich niet erg maar dit was écht jongenskleding. Je begrijpt dat ze dit niet heeft aangekregen 😉

  2. Weinig geks gekregen gelukkig, alleen een paar jongensachtige shirts. Erg hoor, tweedehands spullen die er ook zo uit zien. Heb ook weleens in een later stadium iets gekregen met de vlekken erop, snap het niet goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *