Rubytec isolatiefles

Ja, we hebben weer wat nieuws. Een handige thermosfles! En niet zomaar eentje:


Op de middelbare school, bovenbouw, klasgenoten van profiel ‘natuur en techniek’, had ik een vriendinnetje die in de pauze haar thermosfles uit haar giga grote trekkingrugzak haalde en dan een kopje thee dronk met wat prikkende ogen van haar omstanders. Niet zo cool. Mijn vader, werkzaam in de bouw en altijd onderweg, had er één op werk van plastic aan de buitenkant (en veel ducttape) en ging zo meer dan 15 jaar mee. Ik heb dus niet zulke mooie herinneringen aan thermosflessen of -kannen.
Maar sinds dit weekend is mijn beeld van de thermosfles veranderd. Marcel kocht een Rubytec fles van een halve liter, omdat dat precies een mooi maatje is voor als je wil genieten van wat bakjes koffie terwijl je alleen kampeert met de kinderen. Steeds opnieuw water koken is niet zo fijn en een liter koffie is nou ook weer niet nodig, vandaar dit mooie formaat. Ik ging naar het Wekeromse zand met de drie oudsten om een flink stuk te wandelen en mocht de fles voor het eerst gebruiken.
Tja, ik denk dat ik kort kan zijn over een thermosfles. Maar de belangrijkste opvallendheden zijn natuurlijk dat deze er mooi uitziet en een mooi maatje heeft. De fles voldeed aan zijn taak en was makkelijk in gebruik. Op de Beversite staat zelfs dat dit een favoriet product is met een blog van een Bever medewerker. En ik heb er eigenlijk niks aan toe te voegen!
Wij kochten de fles bij Bever voor 25,95 euro.

Published by

4 Replies to “Rubytec isolatiefles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *