Shoplog en review: Liquorish Skater Skirt van ASOS

Nou ben ik niet zo van de beauty, al zou ik best een beauty willen zijn natuurlijk (lang leve Snapchat), maar van enkele dingen word ik wel erg blij. Mama’s mogen soms ook wel een beetje verwend worden al hebben ze geen beautyblog toch? En als het dan ook nog simpel kan…
In het voorjaar verklapte ik al eens dat ik ineens drie rokken in korte tijd had gekocht. En om me heen werd meermaals geroepen ‘Ramona en een rok?!’ Rokken zijn lekker makkelijk en nu ik veel lopend moet doen met de kinderwagen zitten ze me niet erg in de weg.
IMG_20160411_085510
Nog steeds ben ik erg blij met mijn goedkope rokken van joggingsstof van Vero Moda en Only, maar zeker ook van ASOS. Namelijk deze ‘Striped Midi Skater Skirt’ van Liquorish. Deze is wat sjieker dan de andere twee, omdat de stof gladder is en kreukvrij, je mikt het ding zo in de wasmachine en komt er dus kreukvrij uit.
IMG_20160512_103806
Verder heeft het twee laagjes waardoor je geen doorkijk hebt en het er altijd netjes glad uit ziet. Hij loopt wijd uit, lekker nonchalant en de rok gaat een beetje bol staan als je de trap af loopt en zo’n Cinderella effect vind ik eigenlijk wel leuk. Hij zit tot onder de knie, dus goed voor elke gelegenheid vind ik. Ook handig: er zit een zak in waar zelfs mijn telefoon in past, zonder dat je dat kan zien!
IMG_20160407_163437
Hij bevalt me dus al enige tijd erg goed en ik heb het met regelmaat aan, vooral bij verjaardagen, maar ook gewoon overdag. Zeker een beetje extra aandacht waard dus.
De rok kost 35,21 euro en is nog hier te koop.
IMG_20160407_162603

Published by

7 Replies to “Shoplog en review: Liquorish Skater Skirt van ASOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *