Spierpijn! Ik ben weer begonnen!

Met wallen tot mijn knieën en na het kijken van een ontroerend optreden van Youp van ’t Hek (Wigwam) via de NPO-app besluit ik toch maar een hardloopblog eruit te gooien. De zomervakantie is namelijk voorbij en ik heb eindelijk weer eens wat aan hardlopen kunnen DOEN!

Weliswaar nog geen 5 kilometer, maar toch…

Ik ben al blij en trots dat ik 3 kilometer achter elkaar volhield, uiteraard met kinderwagen, na al die weken. De laatste keer liep ik heel kort op een hete dag in juli. Echt heel lang geleden dus, voor mij. Best wel te merken ook… Spierpijn!

Belangrijk om te weten is dat ik de terugweg ook heb gerend, maar een knuffel kwijt raakte. Toen liep alles in de soep natuurlijk. Dag Endomondo, ik zet je even uit.

Wegens hittegolf loop ik nog steeds in korte shorts en een mouwloze top. Mijn Saucony’s en slechte sportsokken trouwens. Ik had het gevoel dat ik een blaar kreeg van het schuiven.

Mijn hardloopmuziek is ook weer aangevuld met meer nummers. Laatst keek ik naar een verbluffend optreden van Jay Z en Beyoncé (ook via NPO ) en propte ik ook daar wat nummers van in de lijst. Al met al zijn dit mijn nieuwe nummers sinds de laatste keer dat ik hierover schreef:

 • Ghetto Supastar – Pras, Mýa etc.
 • Up&Up – Coldplay
 • Come Down – Anderson Paak
 • Remember The Name (feat. Styles Of Beyond) – Fort Minor
 • Sucker For Pain – Lil Wayne
 • I Just Wanna Love U – Jay Z
 • Tom Ford – Jay Z
 • Dirt Off Your Shoulder – Jay Z
 • Big Pimpin’- Jay Z
 • Partition – Beyoncé
 • 99 Problems – Jay Z
 • Final Song – MØ
 • Sledgehammer – Rihanna
 • Drinkee – Sofi Tukker

Mijn koptelefoon moet inmiddels opgeladen worden en gelukkig heb ik de lader nog niet ingepakt in een verhuisdoos! Verder gebruik ik nog steeds Endomondo. Lekker weinig kuren! Laatst voegde een bekende me toe op RunKeeper. Even toch de twijfel die weer te proberen, maar nee. Het is goed zo.

Zijn er hier meer die Endomondo gebruiken om mee te sporten?

Published by

7 Replies to “Spierpijn! Ik ben weer begonnen!

 1. Goed gedaan Ramona! Het valt met alle drukte en warmte niet altijd mee om te gaan hardlopen! Ik heb Endomondo jaren gebruikt voor ik een sporthorloge kocht. Nu gebruik ik die maar de gegevens die mijn TomTom Runner maakt worden automatisch naar Endomondo gesynchroniseerd… Best makkelijk!
  En de gegevens die TomTom naar Endomondo stuurt gaan dan ook nog eens via Endomondo naar MyfitnessPall waar ik mijn eten in zet! Een grote synchronisatie. 🙂

  1. Ohja Fitnesspal heb ik ook eens uitgeprobeerd. Mee gestopt tijdens zwangerschap. Wel leuk om hier weer aan herinnerd te worden. Jij gaat ook lekker met hardlopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *