SuperNatural passen!

Is SuperNatural ons nieuwe favoriete kledingmerk?

SuperNatural Verpakking

Afgelopen week stond in het teken van kleding shoppen. Er is nog regelmatig een flinke uitverkoop te vinden. Een favoriet merk van ons is Icebreaker Merino. Daar hadden we veel shirts van die warm zijn, goed ademen en vocht afdrijven. Begrijp me niet verkeerd, het is geen wollen ondergoed (kan wel), maar je kunt het ook als bovenkleding dragen. Het is fijn materiaal dat echt niet kriebelt en keer op keer bij ons gewoon op 40 graden gewassen wordt. Na 3 jaar intensief dragen kwamen er echter steeds meer gaatjes in. Tevreden waren we er wel mee.

SuperNatural kledingmerk

Nu hebben we wat nieuws gevonden wat een 50-50 mix is van merinowol en polyester. Toch snel drogend, ademend, geurbestendig en meer stretch. De reden dat we van ons geloof zijn overgestapt is omdat we willen kijken of dit materiaal wat langer meegaat en toch de voordelen heeft van 100% merinowol. Bovendien bood KellerSports het onwijs goedkoop aan in vergelijking met bijvoorbeeld Bever.

SuperNatural shirt

Omdat ik mijn oude kleding van voor de zwangerschap zoveel mogelijk heb ‘afgedragen’ werd het tijd voor veel nieuw basisspul: wat lange- en korte mouwen shirts. Ik koos voor blauw, zwart en lichtgrijs. Het pakketje kwam binnen en na het passen was ik meteen blij! Het past perfect. Ook na het wassen blijft het mooi en goed zitten. Het is fijn materiaal,  glad, zacht en een heel klein beetje wollig als je goed kijkt. Voorlopig kan ik weer vooruit!

PS: wassen kan wel gewoon op 40 graden zoals het wasvoorschrift aan de binnenkant aangeeft. (In de nek staat echter ‘cold wash’)

Update: het is nu 2019, drie jaar later dus en we gebruiken dezelfde shirts nog steeds met plezier veelvuldig. Ik ben alleen wat meer afgevallen dus het is weer tijd voor een nieuwe maat 🙂 Ze zien er nog wel uit als nieuw! Aanrader dus.

Published by

5 Replies to “Is SuperNatural ons nieuwe favoriete kledingmerk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *