Weekplog #28: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand

Welkom bij een nieuwe weekplog waarin ik laat zien wat we afgelopen week weer beleefd hebben. Er was wat meer leven in de brouwerij en ik heb weer met veel foto’s rondgespamt en followers verloren (just kidding).

Maandag

Het verjaardagsfeestje van Julian staat gepland volgende week, dus kocht ik bij de Zeeman wat uitnodigingskaartjes waarop Julian kon schrijven. Hij schrijft de naam van het kindje erop die mag komen en zijn eigen naam eronder. De rest vul ik in, zodat ouders kunnen lezen wat de bedoeling is.
Dit is altijd wel een momentje voor de kids, zo´n kaartje invullen of krijgen!
We verwachten 7 jongetjes erBIJ. Of het huis er nog staat na afloop weet ik dus niet zeker.
Als het aan Julian had gelegen had ik nog een pak kaartjes erbij moeten kopen…
Uitnodigingen schrijven - Kijk, mama!
In de middag zag ik trouwens dat er een kaars ondersteboven in een kandelaar stond. Iets met een bal I guess…

Dinsdag

Ineens gebeurde het wonder dat Julian zei dat hij van zijn juf een warme broek aan moest trekken en dat hij niet wist welke hij dan moest pakken. Ik kwam op het idee een thermolegging onder zijn lievelingsbroek aan te trekken en dat was in één keer goed (nog een ongekend verschijnsel).
Kapotte lievelingsbroek - Kijk, mama!
We vonden het oude kinderhoedje op de hoedenplank en die doet het altijd erg goed bij de boys.
Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama!
De wekelijkse boodschappen had ik weer gedaan en ik kocht een grote bestuurbare raceauto bij Intertoys voor Julians verjaardag de week hierna. Als het ding zijn beloftes nakomt ben ik tevreden. Ben benieuwd!

Woensdag

Woensdag judodag! Eindelijk heb ik één van mijn vaste lieve lezers weten te strikken om de nieuwe judoslips vast te naaien aan hun judoband en lopen ze (sinds de verhuizing) weer helemaal up to date in de les. Zag ze shinen! Binnenkort heeft Lukas examen voor de gele band, dus dan zat er ook wel een stok achter de deur.
Wat hebben we veel mooie luchten gehad afgelopen week!
Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama!
Marc en ik gingen weer samen naar de bieb net als vorige week en haalden nog een boekje voor Julian zijn boekbespreking die hij moet voorbereiden. Ja ja, groep 2 dames en heren. Peuterboekjes zijn trouwens zó 2014. Hij gaat het hebben over de Mier.

Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama!
´Mama, je moet een foto maken!´ – Marc

Donderdag

Voor mijn werk kwam iemand even op Ian en de jongens passen, maar moest ik ze wegens gebrek aan vervoer weer naar huis brengen. Omdat ik in Ede rond reed met drie stuiterende kinderen achter mij vroeg ik aan de jongens of ze ergens wilden spelen. Marc wilde wel naar de speeltuin van de Oude Hofstede. Één van de leukste speeltuinen in Ede bij een kinderboerderij. Het was koud en stil, maar de kinderen hebben zich goed vermaakt!

Konijnen bij kinderboerderij De Oude Hofstede - Kijk, mama!
´Kijk mama, ze gaan hagelslag eten!´ – Marc
img_20170119_165512
img_20170119_164442
img_20170119_164644
img_20170119_165532

Vrijdag

Hardlopen lukt niet vaak meer, maar vanmorgen wel. En goed ook! Vier kilometer zonder echt moe te worden, maar omdat ik vorige week mijn heup weer voelde liet ik het hierbij en ik had er nu geen last van. Misschien de volgende keer weer een kilometer erbij?

In samenwerking met Butik21.nl - Kijk, mama!
Compressiekous van butik21.nl


img_20170120_105127 Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama! img_20170120_105316
In de middag had Julian zwemles en brachten we wat uitnodigingen rond. We kwamen langs de winkel waar we al het lekkers van de wereld kochten voor het weekend.
Open haardje aan, een vrije avond voor beiden, patatjes op schoot, wat wil je nog meer?
Frietjes op vrijdag - Kijk, mama!

Zaterdag

Te vroeg in de ochtend kwamen de mannen om onze bomen te snoeien. In mijn strakke legging en lange kousen eroverheen hees ik mezelf in een jas en banjerde ik met ze door de tuin. Mijn tweede broek volgde later pas en Marcel had de hele dag om er grapjes over te maken.
Boomverzorging - Kijk, mama!  Boomverzorging - Kijk, mama!
Omdat ik hoofd Tuin ben, bleef ik in eerste instantie even thuis en klooide wat met Snapchat.
Snapchat konijntje - Kijk, mama!  Snapchat baard - Kijk, mama!
Maar al gauw werd ik het zat en trokken we er op uit op deze zonnige dag. Het werd het Wekeromse zand omdat ik getipt werd met iemands jaloersmakende foto´s 😉 De rest van onderstaande shitload staat op IG as expected.
Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama! Wekeromse Zand - Kijk, mama! Wekeromse Zand - Kijk, mama!  Wekeromse Zand - Kijk, mama!

Zondag

Heb ik gewerkt, een dutje gedaan in mijn stukje bereikbaarheidsdienst (topplan) en zijn we daarna nog even naar de paarden gaan kijken bij Hoekelum. In werkelijkheid speelden we vooral voetbal in de sneeuw, drie tegen 1 (moi) en konden we ´s avonds weer bij het vuurtje opwarmen en was er nog een halve pan pasta over van gisteren. Het leven is goed.
Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama! Weekoverzicht: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand! - Kijk, mama! Landgoed Hoekelum - Kijk, mama!  Hoekelumse bos - Kijk, mama!
Dit weekend was weer een mooie afsluitert en ik kijk al uit maar Julians verjaardag as. vrijdag 🙂
Fijne week allemaal!

Published by

1 Reply to “Weekplog #28: Uitnodigingen schrijven, kinderboerderij en Wekeromse Zand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *