Uitnodigingen zelf maken met ballon

DIY | Uitnodigingen met olifanten

Marc wordt vijf jaar en viert al bijna zijn allereerste kinderfeestje! Met positieve knutselzin keek ik op Pinterest voor een leuk idee om zelf uitnodigingen te maken. Het scheelt me een loopje naar de winkel met een ziek kind en ik ben toch aardig full in stock qua knutselspullen, dus here we go:

Gepikt van Pinterest: ´Balloon Elephent Cards´.

Benodigdheden:

  • Hobbylijm
  • Ballonnen
  • Gekleurd papier voor de oren
  • Gekleurd karton voor de kaart (Hema)
  • Wiebeloogjes (Hema)

Instructies:

Gekleurd karton had ik in A4-formaat waardoor ik die doormidden kon knippen en staande kaarten heb gemaakt. Gekleurd papier had ik even doormidden gevouwen zodat je met het knippen twee gelijke oren krijgt. De letters tekende ik eerst met potlood en daarna met een penseeltje. Maar zonder letters zijn de kaarten ook al leuk!

De oogjes plak je op de ballon, de ballon plak je op de oren en dit alles plak je op de kaart. Goed laten drogen! De hobbylijm van de AH plakte goed op de verschillende materialen na het drogen.

Uitnodigingen met olifant zelf maken met ballon
Posted in DIY

Published by

2 Replies to “DIY | Uitnodigingen met olifanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *