Unboxing Day #echtepostiscool

Een half jaar geleden deed ik voor het eerst mee met #echtepostiscool en ik vond het een erg leuk concept. Mijn resultaten van de vorige editie kun je teruglezen in dit blog, pakweg een half jaar geleden. Je hoeft trouwens geen blog te hebben om mee te doen. Ook nu kwam er weer een nieuwe editie, de derde alweer wegens groot succes, en zat ik binnen de gelukkige 50 deelnemers. Ik wil nogmaals Northflix.nl en Inge van MonsieurMango.nl heel erg bedanken voor het organiseren, wat ik echt heel knap en goed vond.

Waarom deed ik mee?

Van #echtepostiscool moet je houden. Ben je bereid je adres te geven aan een wildvreemde? Je uit de naad te werken voor mooi ingepakte kadootjes voor een vreemde en vervolgens van iemand anders (in jou ogen) ´flutkado´s´ van een derde terug te krijgen? Het kan allemaal gebeuren, let´s face it. Maar waarom vind ik het leuk?

  • Er zijn duidelijke en haalbare spelregels, dus de kans is groot dat iedereen zich er wel aan houd (heb er vertrouwen in, maar maak er geen standaard van).
  • Het is allemaal één grote verassing!
  • De spanning stijgt als je social media in de gaten houdt en wacht tot het grote uitpakmoment.
  • Je ontmoet allemaal nieuwe enthousiaste mensen online, druk in de weer met shoppen, inpakken en creaties waar veel moeite voor gedaan wordt.
  • Een vooraf afgesproken Unboxing Day geeft een extra leuk effect en een explosie aan vrolijkheid online.
  • Het is en blijft mensenwerk, iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Misschien vind ik dat nog wel het leukste van alles.

Voor wie moest ik aan de slag?

Op mijn digitale lootje, doorgestuurd gekregen via organisatie, stond Aukje Leermakers van wolkenenzonnestralen.nl. In haar notitie stond dat ze eigenlijk geen eisen stelde en vooral verrast wilde worden (heerlijk!). Ik kende haar helemaal niet, dus ik heb haar blog en social media erbij gepakt om te kijken naar wat voor iemand het is. Zo kon ik mijn kadootjes een klein beetje op haar afstemmen, al blijft het natuurlijk altijd een gok. De kadootjes inpakken deed ik gewoon met materiaal wat ik al in huis had, maar ik vond het goed gelukt al zeg ik het zelf. Bekijk hier wat zij schrijft over haar ontvangen #echtepostiscool pakket van mij!

Wie ging er aan de slag voor mij?

Ik was de gelukkige eigenaar van maar liefst twee pakketjes. Herma van byhermiej.wordpress.com kreeg mijn gegevens en heeft zichtbaar haar stinkende best gedaan er voor mij wat moois van te maken. Een dag later kreeg ik nog een verassingspakketje van waxzaken.nl. Verwend!
#echtepostiscool
Hermien had alle kadootjes apart verpakt in vrolijke, kleurrijke verpakkingen en zelfs gelabeld met hints over de inhoud. Een groot feest dus om te zien voor mij en de jongens:
#echtepostiscool
Ik liet de jongens helpen met uitpakken:
#echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool #echtepostiscool
Ook het pakketje van waxzaken.nl werd meteen geopend:
https://www.instagram.com/p/BMtBLoOA-rN/?taken-by=kijkmama

Wat heb ik gekregen?

Heel veel! Hopelijk vergeet ik niks te benoemen:
#echtepostiscool
Een showergel van de Bodyshop (getest en het ruikt heerlijk!), een blik chocolaatjes (welke binnen twee dagen leeg was), een geurkaarsje, een armbandje, een fotogenieke beker met rietje voor hippe spinaziesapjes, Coconut douchegel, katoengaren (leuk!), een kaart en slinger om zelf te pimpen, een douche fluffy, en van waxzaken.nl nog een kaarsenhouder met geurtjes en toebehoren. Erg bedankt hiervoor! Ik stond er versteld van hoe uitgebreid en vrolijk dit pakket was. Ik voelde me helemaal jarig 😉
Ben je benieuwd wat Herma zelf kreeg? Kijk dan even op haar site (klik). En kijk ook eens bij Aukje haar site (klik) om mijn pakketje uitgelicht te zien.

Ik kijk al uit naar de vierde editie. Houd northflix.nl en Monsieur Mango in de gaten (zie ook twitter en/of instagram) om mee te doen.

Published by

4 Replies to “Unboxing Day #echtepostiscool

  1. Fijn dat je het leuk vond! Het is toch wel erg moeilijk om iets te kopen voor iemand die je niet kent!! Wilde ook voor de kids iets leuks doen, had wel verwacht dat ze super benieuwd zouden zijn wat er in het pakje zou zitten hahaha.Vond het wel handig en leuk om op je blog en insta te kijken! Ook de hints die we kregen van #echtepostiscool waren erg handig!!! Maar dan nog blijft het moeilijk
    !! Leuk he het extra pakketje !! Veel plezier met je spulletjes!! Vond het erg leuk om je op deze manier een beetje te leren kennen!! Groetjes Herma

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *