Vaderdag

De jongens kwamen vrijdagmiddag met papa van school en liepen met rugtassen meteen door naar hun slaapkamer. Ik had dat niet in de gaten totdat ik ze miste voor de lunch en ze hoorden fluisteren boven. Toen ik tijdens de afwas ook hun schoolbekers zocht en ze boven vond werd het mij duidelijk. Ohja, er is weer een kadootje verstopt natuurlijk!
Zondagochtend. Ik moest werken en poetste mijn tanden vlak voordat ik weg moest. De jongens waren net wakker en zaten in de speelkamer onder de bank hun kadootjes te zoeken voor papa, die inmiddels beneden zat (papa is altijd heel vroeg wakker). Toen ze mij bij de deur hoorden waren ze eerst even bang dat papa het was. Daarna liepen ze naar beneden en fluisterde oudste broer onderaan de trap: ‘Kadootjes achter je rug doen!’ en zo liepen ze alledrie naar papa. Te schattig!

Na mijn werk zag ik pas wat voor moois ze hadden gemaakt: Julian (5) een geverfde spettertekening met de tekst: ‘Mijn papa is een spetter en ik lijk op hem!’. Lukas (6) een gezichtje van klei, vastgemaakt aan een touwtje. Klei dat dan in de oven gebakken moest worden en het touwtje heeft hij gevingerhaakt. Dat is de eerste keer dat hij dat heeft laten zien *smeltmomentje*, want ze hebben dit pas geleerd.
Marc (4) zit in de klas van Julian, dus ik vermoed dat hij iets vergelijkbaars heeft gemaakt als zijn broer. Maar dit is er om mysterieuze redenen nog niet. Net zoals ik op moederdag om mysterieuze redenen een onderdeel miste wat Julian wel had gemaakt, haha. Dus hij kwam er òf niet aan toe òf het ligt nog in de klas en de dromer is het vergeten. Totaal te verwachten!
De rest van de dag hebben we in het park gespeeld en voornamelijk toegegeven aan dutjes. In de avond bakten we de laatste patat en voilá, dat was onze zondag. Niet bijzonder, maar voor ons heerlijk relaxt en gezellig!

Published by

3 Replies to “Vaderdag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *