Verslag hardlooprondje 26 mei

Tien voor acht mensen, zo vroeg ging ik gisteravond naar bed. De verkopers van ons droomhuis zijn lastig en er is net een succesvolle bouwkundige inspectie geweest voor onze kopers gelukkig. Maar MIJN GOD, wat vreet het allemaal energie. Vandaag gaan we weer een nieuw bod doen tegen adviezen in, want we kunnen geen vergelijkbaar huis vinden.
Tien voor acht de volgende morgen liep ik nog in pyjama. Ik was midden in de nacht natuurlijk wakker geworden en heb nog een tijdje naar mooie bungalows zitten te kijken. Maar nee, er is geen school in de buurt of toch te weinig licht, enzovoorts.

Omdat ik moest haasten om de kinderen naar school te brengen heb ik godzijdank gewoon mijn hardloopkleding aantrokken zonder na te denken en je raad het nooit: ik heb gewoon 5 kilometer gerend met kinderwagen in 33 minuten. Aaah… HEERLIJK! Ik ben weer dichterbij de beste versie van mezelf.

Ohja ik had wel vlekken in mijn kleding (fuithapje á la Ian op de bekende rechterschouder). Soms draag ik hardloopkleding vaker dan één keer (maar nooit het shirt). Netjes achter mijn kinderwagen bleef ik staan op het schoolplein, zo onopvallend mogelijk. Maar toch word je bekeken in je sportoutfit. Nu moet ik zeggen dat de kinderwagen ook vlekjes heeft, dus veel meerwaarde had het waarschijnlijk niet. En die Liga die ik Ian in zijn hand heb gestopt maakt het geheel er vast niet beter op.
Ik heb tijdens het hardlopen nagedacht over wat de dag gaat brengen en wat me te doen staat. Het geeft een stukje orde in mijn hoofd. Het was nogal druk in het verkeer dus ik kwam grote groepen fietsers tegen. En aangezien ik vaak tegen de stroom in ren, netjes rechts (van het fietspad links als je begrijpt wat ik bedoel), heb ik weer veel glimlachende gezichten gezien, en dat doet me toch wel goed.
5 Km in 33 minuten vind ik niet verkeerd na twee weken luie meivakantie. Weliswaar een lekkere 8 km gelopen een tijdje terug, maar verder niks meer. En ja die avondvierdaagse hè, natuurlijk moest ik daar nog van herstellen *ahum*.

Het is nu 10 voor 10 en ik heb gedoucht èn gesport! *schouderklopje voor mezelf*. Nog een blogje er achteraan omdat ik toch even mijn verhaal kwijt wil en dan ga ik zo boodschappen halen, een vergadering voorbereiden voor vanmiddag en vol spanning het antwoord van de makelaar afwachten in de speeltuin. En eigenlijk moet ik nodig naar mijn moestuin. Ik laat de plantjes diep in de steek de laatste tijd. Blogjes plannen doe ik niet meer zoals je ziet, zo wordt het een meer LIVE verslaggeving haha. Inclusief mijn ongestructureerde planning komt zo goed naar voren.
Fijne dag allemaal, het zonnetje komt hier net tevoorschijn dus geniet ervan!
-Blogster in ZEN-modus-


PS: mijn menu zal ik weer herstellen, ik snap niet hoe dat weer is veranderd. Blogkaboutertjes?

Published by

5 Replies to “Verslag hardlooprondje 26 mei

  1. Wat een drukte! Maar goed dat je even ging rennen zeg, inclusief vlekken en liga’s, wat kan jou het schelen 😉
    Succes met alles!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *