Vroeger toen ik nog jong en knap was

Nee grapje, ik ben nog steeds blij met mezelf. Maar ik vond dus wat oude foto’s terug en ik dacht: man man, wat is er toch weer een hoop veranderd. geestelijk functioneer ik nog geregeld als een achtjarig kind maar mijn ontelbaar veel nieuwe ooglijnen zeggen wel anders. Inmiddels ben ik 34 en kijk ik terug op een leuk leven, maar laat me jou ook even meenemen in een reis door de tijd vol zinloze foto’s toen de digitale camera net betaalbaar werd en mijn invulling van vrije tijd als tiener. Komt-ie:

Hotmail, MSN, Webcam

Toen ik mijn eigen computer had kocht ik al gauw een webcam. Ze waren niet zo duur meer en het was veel leuker om te kunnen chatten met beeld. Ik gebruikte ‘m meer voor mezelf dan voor andere moet ik zeggen, want ik was dol op selfies. Toen al? Nee, het was gewoon leuk om een gekke bek te trekken en dit vast te leggen. In die tijd kon het niet anders dan op die manier. Ik kan me voorstellen dat het voor acteurs ook een uitkomst geweest is om mee te oefenen. Het was ook veel goedkoper dan een digitale camera.

Lang haar en ik herken mijn zwarte spijkerjasje. Ik had een Citta Gilera en ik zat net in de bovenbouw van de middelbare school. Mijn lange haar zat nooit hoe ik wou en ik wilde af van die eeuwige speldjes.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *