VTech Toet Toet Auto: Piet Politie - Mijn ervaring - Kijk, mama!

VTech Toet Toet Auto: Piet Politie

VTech Toet Toet Auto: Piet Politie – Mijn ervaring

Toen ik Raf Raceauto had gekocht voor onze grote kleine neef van één jaar (waarvoor ik deze uitgebreide brief stuurde) kon ik de Toet Toet Auto´s van VTech maar niet uit mijn hoofd krijgen. Wij hebben al een houten treinset, Duplo, Playmobil en Lego om allemaal uit te breiden, dus waarom nog beginnen aan een hele nieuwe lijn speelgoed? Bovendien is Ian onze vierde en laatste geplande baby, en om daar nou weer wat nieuws voor te kopen…?

Het antwoord is gewoon omdat ik daar, in de Intertoys in Bennekom, mijn ogen uitkeek bij de meterslange wand vol verschillende Toet Toet Auto´s en uitbreidingssets. Ik moet bekennen: sint heeft er één gekocht.

Piet Politie

Als we dan toch beginnen, doe het dan ook goed. Sint ging voor Piet Politie, want welke jongen wil er nou géén politieauto om boeven mee te vangen?

VTech Toet Toet Auto: Piet Politie - Mijn ervaring - Kijk, mama!

VTech

Je hebt speelgoed met geluid en je hebt speelgoed met geluid. Over het algemeen vind ik het speelgoed van Vtech niet storend. Het is een prettig aanwezig geluid in vergelijking met speelgoed die je bijvoorbeeld bij Action of AliExpress kan vinden. Misschien is dat laatste beter voor je portemonnee, maar minder goed voor je gehoorgang en/of humeur, nog niet gesproken over de vaak kortere levensduur.

Wij hebben ook de Baby Walker van VTech omdat onze kinderen daar bij hun nichtje en neefje zo dol op waren. Daar is ook uitgebreid mee gespeeld in onze familie. Lampjes en geluiden in speelgoed van VTech zijn gewoon wat vriendelijker, gezelliger en afwisselend. En de kinderen zijn er dol op. Ze worden gestimuleerd langer te spelen. Heb jij ze al eens aangedrukt in de speelgoedwinkel? Daar wordt je toch blij van? Ik kon het niet laten.

Langer leven

Ik geloof Kimberley van Gewoon-Wij meteen als ze zegt dat ook de oudere kinderen van haar er nog steeds mee spelen. Datzelfde zegt een buurvrouw bij ons met kinderen van vier en acht jaar! Dat wil niet alleen zeggen dat oudere kindjes het nog leuk vinden, maar ook dat het speelgoed lang mee gaat. Je ziet en voelt ook aan het autootje dat het gewoon degelijk in elkaar zit en niet snel stuk kan gaan.

Geslaagd kado

Ian heeft er het grootste deel van de dag mee gespeeld nadat hij deze uit zijn schoen had gehaald. Ook zijn broer Marc en Julian (vier en vijf jaar) vinden de auto nog interessant. Volgens mij is dit een mooie koop geweest. Bovendien zitten we niet meteen vast aan uitbreidingssets, al is het natuurlijk verleidelijk. Als je met de auto over de grond rijdt, maakt het ook allerlei geluidjes. Genoeg speelplezier dus.

Herken je dat, dat je eigenlijk niet weer aan een nieuwe speelgoedlijn wil beginnen als ouder?

Published by

4 Replies to “VTech Toet Toet Auto: Piet Politie

  1. Bij ons thuis hebben we ook een paar Toet, Toet auto’s. Leuke wagentjes en zoals je zegt; hartstikke degelijk!
    Geluidjes en lichtjes zijn prima, best een tijdje vol te houden voor mama’s en papa’s. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *