Wat ik kreeg van mijn swap-maatje: Unboxing Day #echtepostiscool

Vanmiddag (4 juni) lag dan EINDELIJK dat dikke pakket op de mat. Mijn post! Voor het eerst deed ik mee met een swap en dat vind ik erg leuk. Wil je weten wat ik kreeg? Lees dan even verder.

#echtepostiscool

Via ByLeen op Twitter werd ik op de hoogte gebracht van een leuke actie van Monsieur Mango en Northflix (hulde aan die twee, want wat een werk!). Een swap-actie met de tag #echtepostiscool. Je geeft je op met een beschrijving en interesses van jezelf, ze geven iedereen een lootje per mail en je maakt daar met een klein bedrag een pakketje voor. Deze maakt iedereen dan op een afgesproken dag open en wordt via (social) media laten zien. Je leert zo nieuwe bloggers kennen en het krijgen van een verassing is natuurlijk ook leuk!

Wie had ik?

Ik had Sija van readallaboutit.nl als swap-maatje en ik schreef al een open brief aan haar en mijn keuze voor haar kadootjes. Zij ontving mijn kadootjes in goede status en plaatste hier een foto en een blog van. Wat voelde ik mij trouwens al oud met mijn 31 jaren als ik haar profiel en interesses lees. De tijd vliegt!

Wie had mij?

Eindelijk weet ik ook wie mij had als swap-maatje en dat was crea-bea tante Marije van luovatytto.wordpress.com. Ik kom er dus vandaag pas achter dat zij zelf de kaartjes had gemaakt. Ze leken net gekocht uit de winkel! Ze heeft een cursus kalligrafie gevolgd, ze haakt graag en is echt van de DIY.

Wat heb ik gekregen?

Een gehaakt portemonneetje die zij zelf gemaakt heeft las ik op haar blog. Handig voor de boodschapjes schreef ze erbij. Nu ben ik erg blij met mijn bliebpasje, maar mijn kinderen doen altijd hun geld uit de spaarpot in een armoedig boterhamzakje als ze naar de speelgoedwinkel willen om iets te kopen, dus misschien gaan we vanaf nu deze gewoon gebruiken! En anders wordt dan onze nieuwe keukenportemonnee voor kleingeld voor de collectanten en de glazenwasser, haha.
Een hele handige notitieblok en –boekje. Uiteraard weer met handgemaakte letters erop, erg leuk en origineel!
Wat kaarsen en een kaarsenhouder die ik nog niet in huis had, toevallig!
Bloemenzaadjes, altijd goed bij mij! Toevallig had ik al dezelfde maar je kunt er niet genoeg van hebben. Zeker met het oog op de verhuizing straks naar een grotere tuin!
Thee, dat drink ik eigenlijk alleen als ik ziek ben, maar niet getreurd, er komen natuurlijk regelmatig theedrinkers op visite.
Een zelfgemaakte sleutelhanger, leuk voor onze toenemend aantal sleutelbosjes! Denk maar aan de kinderen die leren fietsen bijvoorbeeld.
Vergeten op de foto, maar ik heb hem nog: een hydraterend Kneipp maskertje! Ik voel dat er weer een momentje-voor-mezelf aan gaat komen…
Dankjewel Marije, heel mooi ingepakt en ook nog in je drukke studieperiode. Ik kan de spulletjes zeker wel gebruiken en ik voelde me net jarig! Succes met studeren (en bloggen!)

Published by

9 Replies to “Wat ik kreeg van mijn swap-maatje: Unboxing Day #echtepostiscool

  1. […] Ik haakte een portemonneetje en een sleutelhanger. Ook deed ik er een van de sjiekdefriemel notitieboekjes bij en gaf ik andere leuke dingetjes! Op haar blog deelde Ramona een leuke post over het uitpakken van het pakketje. Die vind je hier. […]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *