Weekplog36

Weekplog #36 | Eerste aardbei en ons eerste weekendje weg geboekt!

De week begon natuurlijk met Pinksteren, dus hadden we een extra dag vrij. Ik werkte op zondag terwijl de kinderen het huis van Mia de poes hadden uitgebouwd met een extra kamer en wat bloemetjesbehang om de ontzettende lijmlucht goed te maken. In de avond bleek ons bed bezet te zijn met wat andere huisgenoten.

Weekplog36 Maandag

Maandag was tweede pinksterdag en hebben we alleen maar in de tuin gezeten, wat eigenlijk een uitzondering is. Meestal zit ik vijf minuten en dan zie ik toch weer onkruid of een verdwaalde tak en dan ga ik weer aan de slag met mijn gereedschap. Echt zitten doen we meestal pas als we visite krijgen en dat was deze dag het geval. Geen foto’s gemaakt! 100% niks gedaan dus, haha.

Weekplog36 Dinsdag

Dinsdag. Annebelles (die planten achter mij) staan op springen! Een hele rij voor het raam afgelopen najaar geplant, dus ik ben erg benieuwd. Ian valt ’s avonds op de bank in slaap met zijn tablet. Dat is zijn manier van in slaap komen, zeker als ik naast hem ga zitten dan is hij zo vertrokken. In zijn bed slapen wil hij nog steeds niet, al kan ik hem dan wel overplaatsen en slaapt hij steeds vaker de nacht door.

Woensdag namen de jongens twee slakken mee naar huis, toen we na een regenbui Lukas ophaalden bij een vriendje. Waar die slakken thuis uiteindelijk zijn gebleven weten ze niet meer….

En wat ik gekregen had met de stekjesruil heb ik deze woensdag trouwens ook gedeeld. Al gezien?

Stekjesruil

Donderdag. Ian maakte met mij en twee andere jongens voor het eerst een kralenketting op de peuterspeelzaal. Zo geconcentreerd! En op werk was er die dag een superleuke activiteit met jong en oud, maar daarover schrijf ik meer op kijkindewijk.net.

Weekplog36 Woensdag

Vrijdag had ik in mijn stories wat filmpjes van de tuin geplaatst, omdat sommigen het leuk vinden wat meer van de tuin te zien. We hebben nu ook eindelijk de eerste aardbeien. Bij ons komt de zon wat later op de dag in de moestuin, dus dan duurt het even voordat ze goed rood worden.

Weekplog36 Vrijdag

Zaterdag was ik zo gaar als een klontje boter, maar hebben we wel wat leuks gedaan: namelijk tickets gekocht voor het RuneFest in oktober! Superveel zin in! Hotels en tickets geboekt en zelfs de eerste onmisbare kledingstukken al besteld, haha. Dat wordt dan ook het eerste weekendje weg zonder kinderen! RuneFest is door Runescape georganiseerd en aangezien we dan 16,5 jaar elkaar via dat spel kennen en 10 jaar getrouwd zijn eind september…moesten we natuurlijk gaan!

Weekplog36 Zondag

Raad maar eens wat Marcel en ik meenemen naar Engeland!

Vandaag (zondag) staat er weer hardlopen en wat opruimwerk op het programma en tot slot een avonddienst. Tot de volgende weekplog!

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *