Weekplog #39 | De pastasalade die niemand lekker vond, véél feestjes en terug naar de kabouters

Maandag was ik inmiddels weer bijgekomen van ons tergend langzame uitje in het OV met de kinderen, op vrijdag van vorige week. Een hele belevenis met nieuwe uitdagingen waar we weer veel van geleerd hebben. De tas die we kwijt raakten heb ik deze week ook weer kunnen ophalen drie kwartier rijden verderop.

De zomervakantie zit eraan te komen dus dat betekent weer tekeningen maken voor jubilea, vertrekkende schoolkinderen en juffen, drie kinderfeestjes in de week, het schoolfeest en het schoolreisje, om nog maar niet te spreken van onze eigen jarigen deze maand. Julian had er helemaal geen zin in, maar ruim na inleverdata kon ik gelukkig toch een bijdrage van mijn kind inleveren. Nog mooie ook <3

Deze column van Geertje Visser kwam ik tegen via Romy van dochterlief.nl en die is dus ontzettend herkenbaar. Aanrader om te lezen!

Dinsdag is meestal een beetje een chilldag voor Ian en mij. Zijn broers hebben een lange dag op school en ik hoef overdag doorgaans niet te werken.

Vandaag plaste hij twee keer in zijn broek, maar de rest van de dagen is het ontzettend goed gegaan met oefenen! Trots op. En juffen die zeggen dat ze het na een paar dagen zonder luier wel onder de knie hebben: NIET GELOVEN. Want het is niet de standaard en anders ga je nog aan jezelf twijfelen ook. Wij zijn inmiddels vier weken bezig om al zijn angsten te overwinnen en hij gaat nog steeds vooruit.

Wolluis in de Annabelles. Gelukkig hebben ze er geen last van dus ik kijk het even aan.

In de avond maakte ik deze verrukkelijke pastasalade met feta die niemand lekker vond behalve ik, met de eerste courgette uit eigen tuin! Het recept ga ik echt nog eens delen want het is de moeite waard deze nog eens te eten met oordopjes in.

Woensdag had ik weer een koffiedate en verder een rustige dag. Voor het eerst gingen de drie oudsten na school allemaal mee met vriendjes om te spelen, al kwam de oudste aan uurtje later met het vriendje weer terug. Toch had ik last ontwenningsverschijnselen in een stil huis met twintig witte bolletjes en twee hele bruine broden

Donderdag hadden de oudste drie schoolreisje tot half 5, dus ik nam Ian in de middag nog gezellig mee naar het kabouterpad in Renkum. Gezellig met z’n tweetjes.

Álles vond hij leuk en ik kreeg hem met veel moeite weer mee in de auto. Ontzettend lekker, die rust!

Vrijdag had ik op werk een superleuk teamuitje en toen ik terug kwam hing deze verrassing er voor mij: de kaart van Runescape! We zaten er al langer naar te kijken om te kopen, maar hij was nu flink afgeprijsd. Ongeveer in het midden van de kaart heb ik Marcel leren kennen. Inmiddels hangt de kaart op een mooier plekje.

Zaterdag hadden we een paar feestjes en haalden we in de avond een nieuwe kat op. De tweede, want dat wilden we graag. Dit keer een kat die ook op schoot komt liggen <3 Ze moeten elkaar nog leren kennen dus het zal wel een tijdje duren voordat er vrede in huis is.

Zondag heb ik de hele dag gewerkt, dus laat ik het hier maar bij! Tot de volgende weekplog.

Published by

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *